Oblečenie, ktoré by ste nemali nosiť: 5 vecí, ktoré ničia energiu

Šatník nie je len súčasťou imidžu. Oblečenie nás robí sebavedomejších, pomáha nám dosiahnuť naše ciele a nové šaty môžu zlepšiť aj ten najškaredší deň.

V šatníku sú však aj také veci, ktoré môžu negatívne ovplyvniť náladu a pohodu, prilákať choroby či zlyhania. Ak nechcete, aby došlo k nešťastiu, zbavte sa týchto vecí s negatívnou energiou ešte dnes!

Povieme vám, akých vecí by ste sa mali zbaviť a ako sa chrániť pred negatívnou energiou. Aby ste do svojho života nepúšťali negatívnu energiu, nenoste už nikdy viac týchto 5 vecí!

  1. Oblečenie od cudzieho človeka

Nie je žiadnym tajomstvom, že oblečenie dokáže doslova absorbovať energiu svojho majiteľa – jeho náladu, myšlienky, emócie, zážitky. Ak s určitosťou neviete povedať, kto pred vami dané oblečenie nosil, nemali by ste ho nosiť a ani kupovať.

Aby vás nezavaľovali drobné problémy, nepríjemné nedorozumenia a potom veľká smola či choroba, je lepšie sa zbaviť vecí, ktorých osud je ich majiteľom neznámy. Týmto spôsobom sa ochránite pred účinkami negatívnej energie a zničením vlastného vnútorného pokoja.

  1. Topánky, ktoré vám nesedia

Číňania sú presvedčení, že zdravie a pokoj sa začína od nôh, presnejšie, od chodidiel! Môžete si udržať mladosť, dlhovekosť a dobiť sa pozitívnou energiou, ak topánky, ktoré nosíte, sú pre vás ideálom. Dôležitá je nielen veľkosť, ale aj tvar, a dokonca aj farba. Pred zakúpením prvých topánok v módnom butiku popremýšľajte o tom, ako a či vám táto topánka pasuje.

  1. Veci po zosnulom

Je nepravdepodobné, že by niekto čo i len myslel na to, obliecť si šaty zosnulého, ale kto vie. Senzibil neodporúča nosiť oblečenie a šperky zosnulého a mali by ste sa ich čím skôr zbaviť! Takéto oblečenie neprinesie radosť žiadnemu človeku, ktorý by sa im rozhodol dať druhú šancu.

Naopak, pritiahnu hádky, zlyhania v práci, zdravotné problémy a iné. Ak hovoríme o rodinných šperkoch ako o dedičstve, mali by sa očistiť od negatívnej energie pomocou svätej vody a tiež by sa mala prečítať modlitba.

  1. Veci, ktoré sú spojené s negatívnymi spomienkami

Zlé spomienky môžu zanechať negatívny odtlačok nielen na srdci, ale aj na oblečení. Nosenie oblečenia, v ktorom ste zažili negatívne emócie a nepríjemné situácie spôsobí, že sa budete znovu a znovu vracať k udalostiam, kedy ste toto trápenie zažili.

Ak nechcete neustále myslieť na zlyhania z minulosti pri pohľade na šaty alebo vašu obľúbenú šatku, zbavte sa ich. Rozlúčte sa s minulosťou, spáľte všetky mosty!

  1. Jednofarebné oblečenie

Ak vo vašom šatníku prevládajú čierne, sivé a biele farby, musíte k ním urýchlene pridať žiarivejšie kúsky! V psychológii a alternatívnej medicíne existuje koncept farebnej terapie – každá farba má špecifickú funkciu a je navrhnutá tak, aby pomohla osobe v určitých štádiách života, ovplyvnila náladu a zmenila jej vnútorné nastavenie.

Nestaňte sa neviditeľnými! Pretrieďte svoj šatník a pridajte do neho živé farby, aby váš život začal hrať úplne novými farbami!

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Oblečenie, ktoré by ste nemali nosiť: 5 vecí, ktoré ničia energiu”