Policajti vypátrali unesenú ženu na východe Slovenska. Policajný pes ho vytiahol z auta

 

Polícia dostala dnes ráno okolo šiestej hodiny oznámenie o dopravnej nehode pri obci Senné (okres Michalovce). Hliadka našla vozidlo opustené, preto začala ihneď pátrať po vodičke, ktorá ho mala šoférovať. Hrozilo, že v šoku odišla preč.

Policajti so služobnými psami po nej pátrali, v prvých momentoch bezvýsledne. Kvalitnou operatívno-pátracou činnosťou policajti zistili, že je pri družstve v Suchom podozrivé auto. V ňom sa mal nachádzať páchateľ a hľadaná žena. Keďže mal byt muž ozbrojený, hliadka si obliekla nepriestrelné vesty.

Služobný pes Bart podozrivého vytiahol z auta. Druhý pes Black ho istil. Muž bol zadržaný. Momentálne prebiehajú prvotné úkony, viac informácií poskytneme až keď to procesná situácia dovolí.

Vďaka rýchlemu zásahu policajtov sa žene nič nestalo. V poslednej chvíli jej zachránili život.

Na akcii sa podieľali policajti odboru služobnej kynológie z Michaloviec, poriadkoví policajti z Michaloviec a Strážskeho a michalovskí kriminalisti.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/photos/a.1522428691120681/2500610719969135/?type=3&theater

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Policajti vypátrali unesenú ženu na východe Slovenska. Policajný pes ho vytiahol z auta”