Za 12 rokov práce sa zdravotnej sestre podarilo vymeniť 5 tisíc detí. Išlo o srandu povedala

V Zambii sa zdravotná sestra priznala, že počas jej 12 ročnej praxe sa rozhodla zo zábavy vymeniť vyše 5 000 detí.

Sestra Elizabeth Mweva, ktorá pracovala na pôrodnici Univerzitnej nemocnice v Zambii, sa priznala k trestnému činu, keď jej bola diagnostikovaná rakovina.

„Mám rakovinu a viem, že čoskoro zomriem. Chcem priznať svoje hriechy Bohu a všetkým postihnutým ľuďom, najmä tým, ktorí rodili v čase mojej služby.

Viac ako 12 rokov práce na pôrodnici som vymieňala deti,“ povedala sestra.

Podľa ženy sa vymieňanie detí stalo akýmsi zvykom, ktorým sa počas práce zabávala. Zdôraznila tiež, že priznáva svoju vinu pred poškodenými občanmi Zambie.

Dodala, že tí, ktorí sa narodili na oddelení od roku 1983 do roku 1995, musia podstúpiť genetické testy, najmä ak sa nepodobajú na svojich blízkych príbuzných.

Je to neuveriteľné a len málokto by si myslel, že niečo také je skutočne možné. Redakcia novín Lusaka Times preto uskutočnila vlastné vyšetrovanie.

Zamestnancom novín sa nepodarilo nájsť pôrodnú asistentku alebo sestričku menom Elizabeth Mweva, ktorá mala pracovať v určenom zdravotníckom zariadení a vymieňať deti.

Ale ak je to pravda, potom vzniká logická otázka: prečo by si mala Elizabeth príbeh vymyslieť? Naozaj chce odčiniť svoj hriech?

Alebo si žena opäť robiť srandu z každého a jej smrteľná choroba je len fikcia?

Myslíte si, že celý príbeh je vymyslený alebo skutočný?

 

zdroj: thestir.cafemom.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Za 12 rokov práce sa zdravotnej sestre podarilo vymeniť 5 tisíc detí. Išlo o srandu povedala”