5 znakov toho, že vám niekto z druhého sveta snaží niečo povedať

Počujete hlas, ktorý vám je známy, alebo máte pocit, že sa na vás niekto pozerá, aj keď ste v miestnosti sami. Je to hra predstavivosti alebo sa vás niekto pokúša kontaktovať?

Duchovný svet sa nás snaží osloviť rôznymi spôsobmi, aby vyjadril správy, ktoré sú mimoriadne dôležité, píše Higher Perspectives.

Nebojte sa, nikdy to nie je strašidelné alebo desivé. Tu je 5 znakov, že duchovný svet sa vás snaží kontaktovať.

Vaše pocity sa zhoršujú.

Duchovný svet sa snaží komunikovať pomocou vašich piatich zmyslov. Duch vašej babičky sa môže snažiť pritiahnuť pozornosť opätovným vytvorením vône jej obľúbeného parfumu, alebo môžete vidieť obrysy muža, podobné tým vášho dedka či otca. Niekedy, keď sa vás duchovný svet snaží osloviť, môžete počuť aj melodické zvonenie.

Počítač, svetlo alebo telefón sa náhle samovoľne zapnú alebo vypnú.

Keď sa vás duchovia pokúšajú kontaktovať, môžu využiť elektroniku vo vašej domácnosti, aby vám pomohli. Vy si všimnete, že svetlá, počítač či mobil sa náhle vypnú alebo zapnú, alebo sa uprostred noci zapne rádio.

Máte živé sny.

Pre duchovný svet je najjednoduchšie preniknúť do vašej hlavy práve v noci, pretože bariéry medzi ich svetom a vašim vedomím dosahujú minimum. Zaveďte si denník a zapíšte si akékoľvek podivné sny, ktoré môžu súvisieť so skutočnosťou, že vám duchovia posielajú správy.

Máte zimnicu, husiu kožu.

Keď je duch prítomný, zrazu je chladnejšie a môže to dokonca spôsobiť zimnicu či zimomriavky. Všimnite si, že sa to deje často, ak hovoríte alebo myslíte na osobu, ktorá opustila tento svet.

Vidíte zjavenie.

Duchovný svet vás neprenasleduje, ale snaží sa vás nasmerovať pomocou telepatie, synchronicity a iných indícií. Môže poodkryť budúcnosť alebo vám pomôže hlbšie pochopiť vašu životnú cestu. Väčšina z týchto poznatkov prichádza vo forme myšlienky, ktorá sa vám jednoducho objaví v hlave.

Duchovný svet je síce vzdialený, ale obklopuje nás. Zazdalo sa vám niekedy, že vidíte ducha?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 znakov toho, že vám niekto z druhého sveta snaží niečo povedať”