Speváčka Celeste Buckingham má kritiky za jej oblejšiu postavu dosť! Novinárom adresovala jasný odkaz

Všetký známe ženy slovenského soubiznisu by si od Celesne, mladej a krásnej speváčky, mali brať príklad. Jej pozitívne vyjadrenia ohľadom lásky k svojmu telu inšpirujú množstvo mladých dievčať a žien. Celeste tvrdí, že aj s pár kilami navyše sa dá žiť spokojne a byť so svojím telom vyrovnaná.

Aj ked‘ jej pár kíl navyše média považujú za problém, ona ich tak neberie, pretože už od mladého veku bojuje s problémami s jedlom a s postavou. V priebehu začiatku jej kariéry, počas jej tínedžerského veku, to všetko začalo. Najprv bojovala s anorexiou a neskôr s kilami navyše, ktoré sa objavili aj v tomto období.

O dohadoch ohľadom údajného tehotenstva sa speváčka vyjadrila takto: „Toto brucho nie je tehotné, je to z jedla, z únavy a zároveň zo spokojného života.“povedala Celeste Buckingham pre TV JOJ.

Speváčka tvrdí, že na svojej postave začala makať, pretože ju čajakú letné koncerty a potrebuje lepšiu kondičku. Nechudne preto, pretože by jej jej postava vadila, chce sa zbaviť kíl kvôli kondičke.

,,Bojím sa, že schudnem, mňa už baví byť väčšia.“

Jej slová by sa mali stať inšpiráciou pre všetky ženy, ktoré by mali prestať riešiť postavu iných a byť sklamané z tej svojej. V živote predsa nejde o kilá, ale o to, či sme spokojné.

zdroj:  celbuckingham  /  TV JOJ.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Speváčka Celeste Buckingham má kritiky za jej oblejšiu postavu dosť! Novinárom adresovala jasný odkaz”