VIDEO: Dvaja Slováci zbili mentálne postihného muža. Celú bitku si nátačali a potom ju aj zverejnili

V dnešnej dobe sa činnosť policajtov v našich uliciach rozširuje o činnosť na sociálnych sieťach, kde sa často objavujú videá, ktoré by tam vôbec nemali byť. Tieto videá zachytávajú nelegálnu činnosť, alebo nelegálne konanie proti zákonu. Posledný prípad túto skutočnosť len potvrdzuje.

K policajtom sa dostalo video, kde dvaja mladí ľudia násilne bijú mentálne postihnutého muža.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/videos/396367814427724/

Policajti k videu napísali takýto komentár: ,,Prostredníctvom sociálnej siete sa šírilo video, ktoré zachytáva konflikt viacerých osôb. 17 ročné dievča a jej rovesník tu fyzicky útočia na inú, zjavne slabšiu osobu. Ihneď po prijatí oznámenia sme na základe zistených informácií identifikovali osoby na záberoch a zabezpečili sme potrebné dôkazy a svedkov.Polícia vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestný čin výtržníctva. Okolnosti prípadu sú naďalej predmetom vyšetrovania.“

Mentáne znevýhodnenú osobu mali mládiť dvaja mladí ľudia, z ktorých bolo jedno dievča. Dvojica ho otĺkala z každej strany a chudák napadnutý mladík sa nevedel brániť. Od napadnutia sa bojí vychádzať z bytu a má psychické problémy.

Polícii sa v krátkom čase podarilo identifikovať násilníkov a obviniť ich z trestného činu výtržníctva. Vyšetrovanie stále prebieha a tak nám ostáva len čakať na jeho výsledoka veriť, že za svoj čin budú potrestaní.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: Dvaja Slováci zbili mentálne postihného muža. Celú bitku si nátačali a potom ju aj zverejnili”