Známa tanečníčka Lady Mel nenávidí plastiky. Odsúdila za ne plastikové krásky Plačkovú aj Gašparovičovú…

 

Známa tanečníčka Melánia Kasenčáková známa ako Lady Mel prehovorila o plastických operáciach. Aj ked‘ sa mnohé ženy nehanbia prezentovať umelými časťami tela, ktoré si nechávajú strášľovať, táto hviezda z tanečnej šou Miliónový tanec, medzi ne nepatrí.

Okrem úspešnej kariéry sa jej darí aj v súkromí. Na jednej zo sociálnych sietí často pridáva príspevky z jej súkromia a z času na čas sa svojim fanúšikom snaží prehovoriť do duše. Podobne to bolo aj na pri fotografii, uverejnenej pred pár dňami. Lady Mel tam opisuje klamstvá v podobe plastík. K fotografii napísala tieto slová:

,,Čo ten “trend” plastických úprav? Prečo sa to deje a propaguje jak prášok na pranie-ako úplne základná potreba? Veď keď mám druhu bradu, dpč, tak mám druhú bradu! Aspoň je moja! Ako urobí niečo také človeka šťastným, keď ho zoškaredí a vôbec sa na seba nepodobá. Či to je zámer🤔? Veď mame toľko super filtrov na trhu👍“

Svojím príspevkom mierila na vyumelkované celebrity ako je napríklad Zuzana Plačková, Andrea Heringhová alebo aj Michaela Gašparovičová. Všetky tieto ženy majú spoločne jedno a to zdokonaľovanie vlastného tela prostredníctvom chirurgov.

Podľa Lady Mel, ale aj podľa nás a mnohých ľudí, tieto ženy dávajú zlý príklad mladým dievčatám, ktoré si vybudujú dojem, že ak niečo nie je dokonalé, nestojí to za to. Pravdaje niekde inde a v poslednom čase mnoho známych osobností preferuje byť naozaj takým, akým je a umelo nevylepšovať svoje telo. Práve od takýchto ľudí by si mali ženy a mladé dievčatá brať príklad.

zdroj: prezenu.joj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Známa tanečníčka Lady Mel nenávidí plastiky. Odsúdila za ne plastikové krásky Plačkovú aj Gašparovičovú…”