Čo ste si všimli ako prvé? Jednoduchý test ukáže, aký ste oddaný a verný

Ste schopný byť neverný?

Sú ľudia, ktorý majú „bokovku“ hneď, ako sa im na to naskytne príležitosť. Iní nepodvedú a zostávajú verní za každých okolností. Ďalší konajú podľa momentálnej situácii…

A ako ste na tom vy?

Pozrite sa na obrázok a povedzte, čo ste videli ako prvé.

A teraz si prečítajte výsledky:

  1. Vtáky

Ak ste ako prvé videli vtáky, potom ste verní a veľmi emocionálni. Vášho partnera by ste nikdy nepodviedli, pokiaľ sa nerozhodnete, že už pre vás nie je vhodný. Veríte v osud a lásku až za hrob.

Zároveň sa zamilujete zakaždým, keď si myslíte, že je to navždy. Čo sa týka nevery, nemáte k nej pozitívny vzťah, no niekedy si jednoducho nemôžete pomôcť. Dávate na svoje pocity a neignorujete ani vaše srdce, no nie vždy je to také jednoznačné.

  1. Strom

Ste jedným z tých, ktorí nikdy neklamú ani nepodvedú. Veríte, že lojalita je najdôležitejšou vlastnosťou človeka. Máte veľmi jasné morálne zásady.

Často však ignorujete svoje pocity. Rok čo rok dokážete žiť v bolestivom vzťahu len preto, že si myslíte, že je to tak správne. Dobro iných ľudí staviate vždy pred to svoje. Neraz zabúdate na vlastné potreby čím si nakoniec spôsobujete len nepríjemné problémy.

  1. Domy

Podvádzate a podvádzajte pravidelne. Nestálosť je súčasťou vášho charakteru. Neveru neplánujete, ale z nejakého dôvodu sa to vždy udeje.

Hneď ako vo vašom vzťahu vznikne najmenší problém, okamžite si hľadáte náhradu. Namiesto toho, aby ste diskutovali o svojich pocitoch a očakávaniach s partnerom, hľadáte uspokojenie niekde inde. Snažíte sa v živote dosiahnuť šťastie, no nakoniec sa vaše vzťahy aj tak rozpadnú.

  1. Slona

Viete sa poučiť zo svojich vlastných chýb a vyvodiť závery. Podviedli ste raz, no viackrát to už neurobíte.

Chápete, že nevera ničí obeť aj vinníka. Dokonca aj v prípade, že pravda nevyjde na povrch, stále váš zožiera zvnútra.

Súhlasíte s týmto výsledkom?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Čo ste si všimli ako prvé? Jednoduchý test ukáže, aký ste oddaný a verný”