Knechtová svojou fotkou v plavkách potešila nejednu ženu. S týmto odkazom zabodovala u väčšiny žien

Rodáčka z Prešova, Katka Knechtová, si užíva v týchto horúcich letných dňoch dovolenku v Grécku, konkrétne na ostrove Mykonos. Nezaháľala ani na sociálnych sieťach a preto svojich odoberateľov na instagrame zahrnula kopec fotkami. No jedna z nich poslala silnú správu z ktorou sa stotožní nejedna žena.

 

https://www.instagram.com/p/ByKINy4iVOR/?utm_source=ig_embed

 

Na tejto fotke je Katka len v plávkach, no fotka nie je sexuálne ladená. Práve naopak, pod fotkou 38 ročná speváčka napísala veľavravný odkaz ženám, ktoré majú problém so svojim telom. Dobré správy z Mykonosu! Žienky moje zlaté, 99% žien je tu krv a mlieko a len výnimočne nemajú celulitídu. Nemusíme zatvárať chladničky! Užívajte leto a hlavne seba samé. Krivky sú ženské, krásne a sexy! Koniec hlásenia. znela speváčkina správa pre všetky ženy. Jej fotka dostala veľa like-ov a komentárov, kde s ňou ženy súhlasia.

 

https://www.instagram.com/p/ByNPMjYCiwP/?utm_source=ig_embed

 

Katka taktiež pred týždňom predstavila novú skladbu V modlitbách spolu aj z videoklipom.

 

 

zdroj: prezenu.joj.sk

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Knechtová svojou fotkou v plavkách potešila nejednu ženu. S týmto odkazom zabodovala u väčšiny žien”