Mladú mamičku s dvomi deťmi vyhodili z bazéna! Mali na to právo? Urobili to kvôli tejto veci

Dojčenie na verejnosti je veľmi rozporuplná téma. Mnoho ľudí s tým problém nemá no iní sú z toho pobúrení. Leto je už v plnom prúde a zahalenie počas dojčenia je čoraz ťažšie. Problémom taktiež je, že malému a hladnému plačúcemu dieťaťu asi ťažko vysvetlíte, že sa nemôže najesť lebo ľudom naokolo by to vadilo.

 

https://www.instagram.com/p/BxYLAuLAkqd/

Zdroj: todaysparent.com

 

Jeden absurdný prípad týkajúci zákazu dojčenia na verejnosti sa stal v Amerike, kde je to však legálne vo všetkých 50-tich štátoch. O neľudskom správaní voči mladej mamičke informuje portál scarymommy. Počas týchto letných dní je návšteva kúpaliska alebo aquaparku samozrejmosťou. Preto sa mladá mamička Misty vydala so svojim 10 mesačným synom a staršou dcérkou na kúpalisko, trochu sa ochladiť a užiť si deň s deťmi. Čo sa dalo čakať, na malého chlapčeka prišiel hlad a Misty ho začala ako správna mama dojčiť. To čo sa stalo potom však zaskočí každého.

 

 

 

.„Prišiel ku mne plavčík a povedal, že buď prestanem dojčiť alebo mám odísť. Povedal, že to čo robím je proti ich pravidlám,“ opisuje situáciu mamička Misty. „Dal mi ultimátum. Buď sa zakryjem alebo mám odísť. Povedala som mu nech mi ukáže, kde vo svojich pravidlách má napísané, že nemôžem dojčiť na verejnosti a ja odídem. Boli to čisto ich pravidlá. Nakoniec som jej povedala, že môže zavolať kohokoľvek chce, ale ja neodídem,“ dodala.

 

Zdroj: facebook.com

 

Misty dojčiť neprestala, keďže mala na to podľa legislatívy právo, no plavčík na ňu zavolal miestnu políciu, ktorá ju z kúpaliska mala vyviesť. No po tom čo sa video z bezpečnostnej kamery dostalo na verejnosť, texaská polícia vydala vyhlásenie k tomuto incidentu: „Ospravedlňujeme sa zato ako sa zaobchádzalo s Misty Daugereauxovou pretože je jasné, že bola urazená tým ako sa s ňou zaobchádzalo. Mestské pravidlá sa preskúmajú a ak bude potrebné, zmenia sa. Akékoľvek nedostatky, ktoré zamestnanci majú budú riešené ďalším vzdelávaním.“

zdroj:babskeveci.sk

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladú mamičku s dvomi deťmi vyhodili z bazéna! Mali na to právo? Urobili to kvôli tejto veci”