Opitý Bardejovčan havaroval s autom a hneď utekal do krčmy si vypiť. Pozrite sa koľko potom nafúkal

Útekom z miesta činu si ešte žiaden vodič nikdy nepomohol. Rovnako to bolo aj v prípade, ktorý sa odohral na východe našej krajiny. Muž šoféroval pod vplyvom alkoholu a spôsobil dopravnú nehodu. Počas dopravnej nehody vážne poranil 52 ročnú ženu. Obe zrazené autá skončili mimo vozovky. Po jeho čine sa však rozhodol konať inak, ako by ste predpokladali. Auto neodstavil na krajnicu, ale utiekol z miesta činu. Utiekol do krčmi v okolí.

V druhom aute boli dvaja ľudia, jedna žena – spolujazdkyňa a vodič. Toto auto sa prevrátilo na bok a preto žena skončila v nemocnici so zraneniami, ktoré sa môžu hojiť aj 3 mesiace.

Muž si však svoje konanie za krátko rozmyslel a po hodine na seba zavolal políciu. Policajná hliadka prišla rovno do krčmy. Po vykonaní dychovej skúšky bolo jasné, že trestu sa neminie, pretože mal v dychu viac ako 3 promile. Svojim konaním chcel zrejme zakryť to, že pred jazdou pil a preto spôsobil dopravnú nehodu.

Muž je momentálne obvinený z prečinu ublíženia na zdraví spáchaného. Okrem toho je obvinený aj z neposkytnutia pomoci. Za svoje konanie si môže vo väzení odsedieť až 3 roky.

https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/2600399986656874

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Opitý Bardejovčan havaroval s autom a hneď utekal do krčmy si vypiť. Pozrite sa koľko potom nafúkal”