Šaty tejto nevesty sú z ako z rozprávky aj napriek tomu, že nie sú biele. Čierne svadobné šaty nás ohúrili

Novomanželia Kristin a Jason boli vo svoj svadobný deň naozaj očarujúci. Aj ked‘ to bol ich druhý sobáš – obnovenie manželského sľubu na desiate výročie, nezaobišlo sa bez nádherných svadobných šiat, moderného obleku a krásnej svadobnej oslavy. Na svoj druhý svadobný deň si však nevesta nezvolila tradičné biele svadobné šaty, ale rozhodla sa vytŕčať z davu a zvolila si svadobné šaty čiernej farby, ktoré jej veľmi pristali.

Nemusia byť iba biele: Originálne šaty tejto nevesty sú ako z rozprávkyZdroj: Sarah Bradshaw Photography

Zdroj: Sarah Bradshaw Photography

Tieto fotografie boli vytvorené počas svadobného fotenia, ktoré nasledovalo po krátkom obrade. Môžete si všimnúť ich do detailu naplánované outfity. Nevestin čipkovaný čierny outfit je netradičné, no takýto originálny kúsok si môže dovoliť len naozaj sebavedomá žena, ktorá sa nebojí experimentovania.

Roku 1840, kedy sa anglická kráľovná Viktória vybrala za Alberta zo Saxe, mala na sebe žiarivo biele šaty. Keďže sa aj ostatné nevesty chceli cítiť ako kráľovná, začala týmto tradícia, ktorá stanovila základnú farbu svadobných šiat. V tomto a minulom storočí sa nosili šaty splývavého, korzetového alebo bohatého strihu, s rôznymi dĺžkami sukní, alebo kostýmy, obvykle v bielej alebo krémovej farbe. Stále častejšie sa objavujú svadobné šaty výrazných farieb či s etnickými prvkami. Módni návrhári, ktoré si najväčšie svadobné firmy objednávajú pre design nových kolekcií, pravidelne predstavujú extravagantné svadobné šaty, ktoré odhaľujú intímne partie alebo sa inak vymykajú sériovej produkcii.

Zdroj: Sarah Bradshaw Photography

Zdroj: Sarah Bradshaw Photography

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šaty tejto nevesty sú z ako z rozprávky aj napriek tomu, že nie sú biele. Čierne svadobné šaty nás ohúrili”