V krutých bolestiach čakal Slovák pred chirurgickou ambulanciou

Slovák bol do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Skalici privezený svojimi príbuznými, ktorí nechceli čakať na častokrát dlhý príchod sanitky a rozhodli sa ho odviesť do nemocnice sami.

Muž trpel ukrutnými bolesťami, pretože ho postihol zápal slepého čreva. Kto to niekedy zažil, určite vie, že vtedy človek pociťuje naozaj strašné bolesti, ktoré by neprial ani nepriateľovi. Práve v takých silných bolestiach sa v čakárni skalickej chirurgie zvíja Slovák, ktorý bol odmietnutý zdravotníckym personálom a musel čakať aj napriek tomu, že videli, ako ho to bolí. Celé jeho trápenie je zaznamenané na videozázname.

https://www.facebook.com/nekrmtenasodpadom/videos/419715421945388/?epa=SEARCH_BOX

Ako si môžete všimnúť na videu, dvere do ambulancie sa otvorili a zdravotnícky personál sa niečo opýtal muža, ktorý bol doprovod muža v bolestiach. Opýtal sa ho, prečo neprišli skôr. Aj napriek tomu, že mužovi kartičku poistenca vzal niekto z personálu dnu, jeho nechali čakať na chodbe.

Daniel Vidovič, námestník pre LPS Daniel Vidovič sa k tomuto prípadu vyjadril: „Predmetné video sme zaregistrovali. Avšak pre nedostatočné množstvo informácii o prípade, ochranu zdravotnej dokumentácie a osobných údajov nie je možné prípad jednoznačne identifikovať. V prípade oficiálneho podnetu sa prípadom budeme náležite zaoberať.“

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “V krutých bolestiach čakal Slovák pred chirurgickou ambulanciou”