5 dôvodov, prečo sú deti narodené v Júni čímsi špeciálne. Všimli ste si to aj vy?

Jún je v skutočnosti skvelým mesiacom a tí, ktorí sa narodili počas neho narodili, v sebe skrývajú mimoriadny potenciál. Nech už sa vám narodí dieťa v znamení Blíženca alebo Raka, pripravte sa na to, že pôjde o výnimočnú osobu.

thiswestcoastmommy.com

Čím všetkým sa odlišujú júnové deti?

1) Môžu získať Nobelovu cenu

Hoci sú júnové deti v nevýhode a patria medzi najmladšie v triede, mnohým z nich to nebránilo stať sa nositeľmi Nobelovej ceny.

2) Budú aktívne najmä v noci

Je možné, že všetky skvelé nápady im prídu na um presne v noci.

Štúdia vykonaná magazínom Dream (Sen) zistila, že ľudia narodení na jar a v lete chodia zvyčajne spať neskôr ako tí, ktorí sa narodili na jeseň a v zime. Vaše júnové dieťa ta bude s najväčšou pravdepodobnosťou sova.

3) Je veľmi pravdepodobné, že budú patriť k k sangvinikom

Optimizmus a pozitívny prístup k životu je bežnejší u ľudí narodených na jar a v lete.

Africa Studio / Fotolia / romper.com

4) Budú náchylné k výkyvom nálad

Cyklotymický temperament je ďalšou vlastnosťou, ktorá je bežnejšia u detí narodených v letnom období. To znamená, že dieťa sa rýchlo presúva zo stavu radosti do smútku. Našťastie, obdobia smútku netrvajú dlho.

5) Pravdepodobne budú vysoké

Výskumní pracovníci na univerzite v Cambridgi zistili, že deti narodené v lete sú vyššie ako tie, ktoré sa narodili v chladnejších mesiacoch. Je tiež pravdepodobnejšie, že budú tučnejšie a zdravšie ako ich zimní kamaráti.

Vyzerá to tak, že deti narodené v júni môže dosiahnuť veľké úspechy.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 dôvodov, prečo sú deti narodené v Júni čímsi špeciálne. Všimli ste si to aj vy?”