Herec Pierce Brosnan miluje svoju manželku 25 rokov nech je akákoľvek. Aké je ich tajomstvo vzťahu?

Pierce Brosnan – jeden zo šiestich hercov, ktorí hrali v sérii filmov o Jamesovi Bondovi. Fanúšikovia ho poznajú ako agenta 007. Hrdina, ktorého stvárňoval, je silný, odhodlaný, hazardný hráč a milovník žien. Samotný herec je však úplným opakom tejto filmovej postavy a možno ho považovať za skutočného muža, ktorý je rodinne založený.

Jeho manželka nemá parametre supermodelky, práve naopak.

Pierce si však nájde každý deň na to, aby jej povedal, aká je výnimočná. Čo teda drží ich dlhoročné manželstvo pokope?

https://www.instagram.com/p/BynWy5Kg13z/?utm_source=ig_embed

Pierce Brosnan sa prvýkrát oženil s herečkou Cassandrou Harrisovou. Osvojil si jej dve deti a začal s výchovou ich spoločného dieťaťa. Pár by bol šťastný, ak by Cassandru nepostihla rakovina vaječníkov, choroba, kvôli ktorej prišla o život.

O tri roky neskôr sa v Pierceovom živote objavila žena menom Keely Shaye SmithováNepochádzala zo sveta Hollywoodu, začínala ako novinárka a spravodajkyňa.

https://www.instagram.com/p/Bo63HBHgv0i/?utm_source=ig_embed

Keely sa s Piercom zoznámila v roku 1994 v Mexiku. Prišla tam na jeden večierok s úmyslom urobiť rozhovor s hercom Tedom Dansonom a dala sa do reči so svojím budúcim manželom.

https://www.instagram.com/p/BoM9RWrg3xA/?utm_source=ig_embed

Ich vzťah sa vyvíjal pomerne rýchlo, no herec sa už tento krát nenáhlil do ďalšieho manželstva. Narodili sa im dvaja synovia, 7 rokov žili v civilnom manželstve a až potom sa rozhodli oddať sa aj pred samotným Bohom. Jednoducho si chceli urobiť prázdniny.

https://www.instagram.com/p/Bex7MAtAKau/?utm_source=ig_embed

ČO ICH SPÁJA

  1. Láska, ktorú si vzájomne prejavujú. Počas všetkých rokov, aj keď boli deti malé, Keely mala veľa práce, sprevádzala svojho manžela na všetkých spoločenských podujatiach a často ho navštevovala počas natáčania aj mimo domova.

https://www.instagram.com/p/BZ8enl1AHr2/?utm_source=ig_embed

  1. Súcit, porozumenie a podpora Piercea. Napriek tomu, že Keely nemala žiadnu skúsenosť s deťmi, vstúpila do vzťahu s Pierceom, prijala jeho troch potomkov a stala sa ich matkou. Aj týmto spôsobom sa herec dokázal morálne zotaviť zo straty svojej prvej manželky.

https://www.instagram.com/p/BmEUgnnHrXj/?utm_source=ig_embed

  1. Neupriamovanie neustálej pozornosti na seba a svoje vlastné ego. Keely a Pierce sú otvorení ľudia, ktorí sa snažia viesť život bez urážania a hádok. Vďaka pozitívnemu naladeniu dokážu jeden druhého podporiť a dodať nádej aj vtedy, keď im osud do života prinesie rôzne prekážky. Spoločne sa venujú charite a ochrane životného prostredia.

https://www.instagram.com/p/Bn_saEvnMJp/?utm_source=ig_embed

Keely je o 10 rokov mladšia ako Pierce. V 90.rokoch, keď sa stretli, bola ženou štíhlej postavy, no najmä počas obdobia tehotenstva začala priberať na váhe. Potom sa jej už nikdy nepodarilo dostať sa do predošlej formy. Niektoré média písali o jej problémoch so štítnou žľazou, ktoré prispeli k nárastu telesnej hmotnosti.

https://www.instagram.com/p/BqyO4yjBov8/?utm_source=ig_embed

Keely však nepovažuje chudnutie za svoju životnú prioritu. A je zjavné, že ani Pierce nepovažuje za potrebné hovoriť svojej manželke, aby sa dala na diétu. Tomu sa hovorí skutočná láska.

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Herec Pierce Brosnan miluje svoju manželku 25 rokov nech je akákoľvek. Aké je ich tajomstvo vzťahu?”