Mamička sa v statuse pohoršovala nad nevychovanými deťmi. Okamžite ho komentovali tisíce ľudí

Ak ste boli, alebo práve ste mamička na materskej dovolenke, určite občas zájdete do parku, kde skupiny mamičiek hodnotia výchovu a metódy vychovávania detí v ich okolí.

Mamičky sa rady delia o svoje vlastné skúsenosti, ktoré však nemusia platiť pre všetky deti, pretože deti sa od seba líšia, majú inú povadu a inak vnímajú okolitý svet.

Nedávno sa na Facebookovej stránke Priznania mamičiek objavil príspevok, v ktorom sa jedna z mamičiek rozčúlila nad nevychovanými deťmi a ich matkami, ktoré ich nevedia upozorniť ak urobia niečo zlé. Príspevok rozdelil slovenské mamičky na 2 skupiny.

„Môj starší syn mi vraví: mama,urobme sociálny experiment a dajme si na lavičku chrumky, čipsy, že kto si drzo bez opýtania zoberie a potom mu povedzme, že boli otrávené! Na margo tohto, popíšem situácie za všetkých rodičov, ktorí majú podobné skúsenosti a ešte im ostal zbytok zdravého rozumu.


Tak napr. kamoška:

Minule sme boli s kamoškou na prechádzke, trošku vyvetrať hlavy a pokecať, po ceste sme si kúpili keksíky a sadli si na lavičku že ich pochrúmeme ,a šla taká typická mega p**a, asi 2,5-3 ročne decko capkalo pred ňou a ona za nim v kočíku tlačila druhé, a to malé došlo ku nám, bez slova zobralo ten keksík a akože sa nechumelí si cupkalo ďalej a ta mater nič!!!! Nič!!! Ani bú ani mú, nielen že to svoje decko neupozornila že neber to bez opýtania ak ti dovolia tak poďakuj za keksík! Niiiič!!!!

A ta mater aspoň keby teda ona nám niečo povedala, ale prešla popri nás akoby sme tam neboli! To tú moju kamošku nasralo a nahlas povedala: Keď už milá pani se*ete na slušnosť a výchovu, mohli by ste pamätať aspoň ma bezpečnosť a zdravie vášho dieťaťa, nabudúce ten keksík môže byt kľudne otravený!!! ľudia sú totiž v dnešnej dobe divní!!!!!‘

Matka šla ďalej a mala úplne na háku všetko. To isté sa stalo mne s deťmi, ideme na deň detí a tam drzé decko, nám vlezie do tašky a zoberie si drzo tie arašidové chrumky!!! Že wtf??

Idem s deťmi na kúpalisko, na ihrisko, kedže som normálna matka, beriem deťom hračky, autíčka a to, čo chalanov baví, vláčim tie hračky pre svoje deti, aby sa mali s čím hrať a nemuseli brat drzo cudzie hračky!!!! Vychovávam si slušné deti, ktoré nepotrebujú drzo brať veci, ktoré nie sú ich!!!

A čo okolo došli decká, to došli a len berú mladšiemu synovi autíčka a čo ten chudák jačí, to jačí, kedže hovoriť nevie. A uz mám toho fakt dosť milé matere!!!

Čo to je za dnešnú chorú dobu, vykrikujete o bio nebio, a pritom máte nevychované decká, ktoré si drzo berú veci, čo nie sú ich, však pohoda, do školy detto, no a čo, však si požičiaš, školskú tašku, zošity, učebnice, knihy,desiatu… atď, čo toto je za drzosť si drzo brať a vôbec pýtať cudzie veci!!!

Tak toto začnem praktizovať aj ja, tiež mi požičajte vašu kreditku, aj s pinom, aj auto, ktoré máte zaparkované, však ja si ho len požičiam na dovolenku, aj svojho chlapa mi požičajte, a čo, však ja si to len požičiam!!

Takto vyzerá cela spoločnosť!!! V práci tiež, však ja si posedím, zašijem sa niekde a dáka trubka, čo sa nechá využiť, nech to odpracuje za mňa!!! Toto je chorá doba!!!

Týmto ich akurát tak učíte, že využívaj druhých, kým sa dajú, však niekto aj tú robotu v robote za teba urobí!!!

HANBA VÁM!!!

A kamošky moje:

Úúúplne s tebou súhlasím!!! Nenávidím to a ešte viac ma vytáča, že tie matere neupozornia svojho zas*ana, že nechaj hračku neber ju nie je tvoja ale chlapčekova! Niééé! Nič! Ticho sú, však im vyhovuje, že ich zas*ran má zábavu a ony majú pokoj! Otrasná doba! Nie že pozičiavajme si, ale využívajme druhého, kým to ide!!!!‘ Takto to totiž je a toto tie matere učia tých svojich drzých pa*chantov!!!

A verte, že keď ma stretnete, tak sa to bez bordelu nezaobíde a zavolám si aj 158, že môjmu decku kradne vaše nevychované decko hračky!!!;

HANBA VÁM!!!“

Príspevok vyvolal množstvo pozitívnych, ale aj negatívnych reakcií. Jedna skupina mamičiek tvrdí, že deti robia len to, čo im rodičia dovolia a tak je to hlavne chyba rodičov. Mamička tento príspevok písala pod tlakom a pod výbuchom emócií, čo dopomohlo k tak ostrej kritike. Aj ked‘ má určite z časti pravdu, niekedy nie je správne súdiť správanie detí podľa jehého činu.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mamička sa v statuse pohoršovala nad nevychovanými deťmi. Okamžite ho komentovali tisíce ľudí”