18-ročná študentka hovorí, že mesačne dostane 20 000 dolárov od šiestich ″oteckov″. Dôvodom je…

Aj keď dostávate štipendium, zdá sa, že život popri štúdiu na vysokej škole nie je prechádzka ružovou záhradou. Preto sú niektorí ľudia robiť aj nemožné, len aby získali čo najviac peňazí.

Chloe Hyamsová získala bakalársky titul z psychológie a neurológie a dúfa, že sa jedného dňa stane certifikovanou klinickou psychologičkou, čo si bude vyžadovať, aby získala aj titul magistra a doktora.

V snahe žiť svoj život naplno, kým nezíska svoj vytúžený titul, 18-ročné dievča dostáva od mnohých oteckov mesačné príspevky vo výške 1 800 až 3 700 amerických dolárov. Chloe je vídať so šiestimi mužmi mesačne, ktorý ju zaplavujú darčekmi, oblečením a nezvyčajným jedlom.

Na oplátku im ponúka priateľské stretávanie. To je všetko. Nie je to také ťažké.

Chloe povedala, že jej rodičia nevedia, čo robí.

„Dostala som šperky Tiffany a Swarovski v hodnote asi 970 dolárov, značkové topánky, AirPods, kabelky Christian Lacroix a univerzitné učebnice v hodnote 240 dolárov.

„Už som nemusela pracovať ako servírka v baroch, čo by mohlo uškodiť môjmu štúdiu. Najlepšia časť tohto „zamestnania“ je finančná sloboda, ktorú vám poskytuje. Najhoršia časť je však odsudzovanie priateľov a rodiny, ktorí úplne nerozumejú tejto záležitosti.

„Všetky moje dohody boli úplne platonické a vychádzali výlučne z priateľských vzťahov. V budúcnosti by som chcela mať vzťah, ale nie s oteckami.“

A posledná vec:  čo je potrebné, aby ste sa stali ideálnou ženou na vydržiavanie (tzv. sugar baby)?

„Je to mladá, ambiciózna a príťažlivá žena, ktorá má jasné, definované ciele a túžby, a teší sa spoločnosti starších a múdrejších mužov, od ktorých sa môže učiť.“

Tak či onak, ide o vzťah založený na peniazoch…nič viac nič menej.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “18-ročná študentka hovorí, že mesačne dostane 20 000 dolárov od šiestich ″oteckov″. Dôvodom je…”