Mamička za pár sekúnd nepozornosti takmer prišla o syna. Jej rýchle reflexy ho však zachránili.

Zdroj: screenshot youtube

Mamičky sú naozaj neskutočné stvorenia. Dokážu pre svoej deti urobiť to, ako nikdo iný na svete. Dôkazom neskutočných schopností matky je aj nasledujúce video, v ktorom mamička zachránila synovi život.

Mamička ho držala za ruku ked‘ vyšli z výťahu, no na chvíľu ho pustila, pretože zrejme niečo hľadala v telefóne. Nahádzali sa na štvrom poschodí stavebnej spoločnosti. Ako je na videu vidieť, periférne svojho syna sledovala.

Malé dieťa sa vydalo ku schodisku a chcelo sa pozrieť dole.

Chýbalo tam zábradie a dieťa začalo padať. Matka neuveriteľnou rýchlosťou začala utekať k zábradiu a svojho syna stihla chytiť za nohu. Ak by z takej výšky spadol priamo na hlavu, bez pochyby by zomrel.

Táto mamička mala obrovské šťastie. Jej synovi sa nič nestalo. Množstvo ľudí ju za jej skvelé reflexy obdivuje a chváli za to, čo urobila.

Na internete sa však našli aj takí, ktorí tvrdia, že táto mamička je zlá matka, pretože svojmu synovi nevenovala 100% pozornosť a hrala sa s mobilom. Na videu taktiež môžete vidieť zamestnancov stavebnej firmy, ktorí chceli matke pomôcť a okamžite sa rozbehli. Rozbehol sa aj pán, ktorý z výťahu vystúpil na rovnakom poschodí ako mamička s dieťaťom.

Toto video je poučením pre všetky matky, ktoré vychovávajú malé dieťa. Ak by matka nereagovala tak rýchlo, jej dieťa by prišlo o život. Pri malých deťoch stačí chvíľka nepozornosti a môže dôjsť k nešťastiu.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mamička za pár sekúnd nepozornosti takmer prišla o syna. Jej rýchle reflexy ho však zachránili.”