Nová Ariel bude černoška. Zahrá si ju 19-ročná Halle Baileyová

Toto leto sa v médiách objavili oficiálne informácie, ktoré potvrdzujú, že v nadchádzajúcej prerábke klasického filmu Ariel malá morská víla dostane hlavnú úlohu americká herečka a speváčka Halley Baileyová.

Očakáva sa, že výber tmavej pleti zobrazujúc morskú pannu Ariel spôsobil veľa kontroverzií.

A zatiaľ čo milióny ľudí diskutujú o tom, či je dobré, aby herečka tmavej pleti hrala rozprávkovú postavu z rozprávky dánskeho spisovateľa Hansa Christiana Andersena, my sa pokúsime zistiť, prečo Halle Baileyová vyhrala tento casting a čomu sa venovala v minulosti.

Podľa režiséra novej Ariel videli v Halle vzácnu kombináciu ducha, srdečnosti, mladosti a naivity, ktoré sú pre túto rolu priam dokonalé. A okrem toho, mladá herečka má vynikajúce hlasové nadanie. To nie je nič prekvapivé, keďže 19-ročná Halle je profesionálnou speváčkou. Pre niekoľkými rokmi si spolu so svojou sestrou založili skupinu Chloe X Halle.

A keďže nová „Malá morská víla“ bude muzikál, schopnosť spievať bol pri výbere ženskej hereckej postavy vítaná.

Sestry Baileyové sa stali populárnymi vďaka ich cover pesničkám slávnych R&B hitov. Ich najnovšia pieseň „Who knew“ za týždeň zaznamenala viac ako 500-tisíc zhliadnutí na YouTube.

Kariéra Halle začala práve na jej YouTube kanáli. Najprv so svojou sestrou nahrali svoje cover pesničky známych hitov od Beyonce a v roku 2015, samotná speváčka upriamila pozornosť na to, ako obe sestry naspievali jej pieseň Pretty Hurts.

Je venovaná téme o stereotypoch žien, ktoré vládnu v spoločnosti. Téma feminizmu je pre samotnú speváčku mimoriadne dôležitá, preto niet divu, že s touto pesničkou má blízky vzťah.Je zrejme, že speváčke sa páčilo prevedenie dvoch sestier, preto sa s nimi rozhodla podpísať zmluvu na nahrávanie 6 albumov.V roku 2017 vydali svoj prvý mini album „The Two of Us“, ktorý dievčatá nielen otextovali, ale aj vyrábali na vlastné náklady. Ich práca nezostala bez povšimnutia: časopis Rolling Stone udelil albumu The Two of Us status najlepšieho R&B albumu roka.

Za album 2018 „The Kids are alright“, sestry dostali dve nominácie na „Grammy“, hoci ich nakoniec získala britská speváčka Dua Lipa.

Napriek tomu, že Chloe x Halle a sú pod záštitou vplyvnej Beyonce, sú vo svojej práci úplne nezávislé.

„Beyonce nám povedala, aby sme v seba verili a nedovolili nikomu, aby sa do nás miešal. Preto len robíme hudbu z našej obývačky a sme rady, že sa jej to páči,“ hovorí mladá speváčka.

https://www.instagram.com/p/BvhF9uigIgw/?utm_source=ig_embed

Ako vidíte, Halle je talentovaná herečka a speváčka, preto si ju určite nenechajte ujsť ani v pripravovanom filme o Ariel malej morskej víle. Najlepšie urobíte, ak nebudete venovať pozornosť predsudkom iných ľudí.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nová Ariel bude černoška. Zahrá si ju 19-ročná Halle Baileyová”