Rodičom prišla chúlostivá fotky z dovolenky ich dcéry. Na tento detail nikto nezabudne

Dovolenkové fotografie často odhaľujú viac, ako by sme chceli. Dokazuje to aj fotografia, ktorú vytvoril mladý pár Kelsey a Elliot na dovolenke v Turecku. Fotografiu poslali rodičom Kelsey, ktorí si na fotke všimli malý detail, ktorý však odhaľuje veľa.

Fotografie o zrkadlo odhaľujú viac, ako si ľudia myslia. Okrem vás na nich každý vidí aj okolie, kde sa nachádzate, čo ste robili, či máte doma poriadok, aké kachličky máte v kúpeľni a akú kozmetiku používate.

22-ročná Kelsey si však pri posielaní spoločnej fotky s priateľom nevšimla, že na stolíku pred zrkadlom majú položené niečo veľmi chúlostivé. Ak by si mladý pár tento detail všimli, určite by rodičom fotografiu neposlali. Na stolíku mal okrem bežnej kozmetiky položený aj lubrikant.

Po odoslaní fotografie si jej mamka najprv nič nezvyčajné nevšimla, no po tom fotografiu ukázala aj ockovi a ten si ju chcel do detailov pozrieť. Ked‘ si priblížil aj stôl, uvidel niečo, čo vlastne vidieť nechcel – Krikľavú fľaštičku Durex – Saucy Strawberry. Svoje dcére nakoniec mamka odpísala: ,,Ocko odkazuje, že pekná fotka, hlavne tá Durex fľaštička je milá.“

Zdroj: unilad.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rodičom prišla chúlostivá fotky z dovolenky ich dcéry. Na tento detail nikto nezabudne”