Slová z piesne od Linkin Parku pomohli mužovi nespáchať samovraždu

Počas jednej bežnej cesty do práce zažila zdravotníčka Cristina Settanni z Orlanda v USA niečo nezvyčajné. Ked‘ nasadala do auta, ani sa jej nesnívalo, že by na ceste niekomu mohla zachrániť život. Po pár minútach jazdy si však všimla muža, ktorý sedel na zvodidlách a pravdepodobne sa chystal skočiť. Rozhodla sa zistiť, čo je vo veci, odparkovala auto a pomaly sa k nemu priblížila.

Žena mužovi povedala: „Viem, aké je stáť na zvodidle a myslieť si, že je to jediná možnosť, ktorú máš.“ Cristine taktiež povedala, že muž len potreboval niekoho, komu by na ňom záležalo. Niekoho, kto mu povie, že to dnes nemusí robiť. Podobnú situáciu zažila pred niekoľkými rokmi na vlastnej koži, pretože si prechádzala náročným obdobím. Vedela, čo pomohlo jej a tak začala citovať pieseň One More Light od Linkin Parku.

Who cares if one more light goes out? Well I do. Koho bude zaujímať, keď vyhasne ešte jedno svetlo? Predsa mňa.

Muž krátko na to začal z celej sily plakať. Uľavilo sa mu. Po pár minútach žena zavolala zdravotnú pomoc, ktorá ho odviezla do centra duševného zdravia. Táto skladba pomohla už druhému trápiacemu sa človeku. Tak ako kapela Linkin Park, tak aj my veríme, že pomôže ešte množstvu ľudí. Skladba je titulnou skladbou z posledného albumu kapely Linkin Park z roku 2017. Paradoxne, hviezda spomínanej kapely si vzala život krátko po vydaní tejto piesen a to konkrétne 20. júla 2017 v súkromnej rezidencii Palos Verdes Estates v Los Angeles.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Slová z piesne od Linkin Parku pomohli mužovi nespáchať samovraždu”