Syn dal svojim rodičom neuveriteľný darček. Ich reakcia vám vyčarí úsmev na tvári

Keď Bonnie a George Miller spolu vstúpili do zlatých rokov manželstva, Bonnin fyzický stav sa začal zhoršovať a Georgeova myseľ začala oslabovať.

Po tom, ako spolu prežili 87 rokov, sa tento starší pár spoliehal len na seba, aby nemuseli byť závislí od druhých.

Ich syn Sean mal o svojich rodičoch strach. Vedel, ako veľmi sa milujú a ako sa navzájom potrebujú. Nedokázal ani len pomyslieť na to, že by ich umiestnil do domova dôchodcov.

Keď jeho matka spadla a zlomila si rameno, Sean a jeho manželka Ginny začali hľadať rôzne možnosti ubytovania pre starších ľudí. Zvyčajne v opatrovateľskom dome žijú ľudia, ktorí potrebujú úplnú lekársku starostlivosť a v jednej izbe je okrem nich ešte niekoľko ďalších ľudí. Osobitná starostlivosť sa vyžaduje aj u ľudí s rôznymi kognitívnymi poruchami. Z tohto dôvodu manželia nemohli žiť spolu v jednom opatrovateľskom dome, v tej istej izbe. To sklamalo nielen ich, ale aj Seana a Ginny.

Hľadali dom s luxusnými izbami, kde by mohli žiť obaja bez akýchkoľvek komplikácií. V tomto prípade ide o malé obývacie izby umiestnené buď do samotného rodinného domu alebo v jeho blízkosti, kde starší členovia rodiny budú môcť žiť osamote,  no zároveň v prípade potreby zostať v blízkosti rodinných príslušníkov.

Sean a Ginny však nenašli to, čo hľadali. Preto prišli s vlastným plánom.

Pár urobil dieru v suteréne. Odstránili z neho úplne všetko – od biliardového stola až po karaoke. Zo suterénu urobili plne zariadenú a funkčnú miestnosť určenú výhradne pre mužových rodičov.

Teraz mohol starší manželský pár žiť spolu nerozlučne pod dohľadom svojich detí.

Keď Sean prvýkrát ukázal svojim rodičom nový domov, Bonnie sa nedokázala ubrániť slzám šťastia. Manželia sa už neboja, že sa budú musieť rozlúčiť. Okrem toho, možnosť, že sú neustále so svojimi deťmi, no nemiešajú sa im to ich životov, dodáva Bonnie a Georgeovi pocit dôvery a pokoja.

Pozrite sa na ich reakciu

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Syn dal svojim rodičom neuveriteľný darček. Ich reakcia vám vyčarí úsmev na tvári”