V Indickom oceáne objavili sochu Panny Márie. Pri nohách jej ležalo toto!

Informácie z portálu alianciazanedelu.sk potvrdzujú to, že potápači v Indickom oceáne náhodne našli sochu Panny Márie. Stalo sa to pri hľadaní čiernej skrinky z lietadla no tento objav potápačov taktiež prekvapil.

Trojmetrová socha však po hladinou stála vzpriamene a pri jej nohách boli červené lupene. Tie by správne mali stúpať k hladine no tieto sa držali pri nohách tejto svätej sochy. Ďalšou zvláštnosťou je, že sa na soche nezachytili žiadne morské riasy.

Zdroj: youtube.com

Tento objav môžete považovať za zázrak no väčšina ľudí si myslí, že je to iba vecou náhody. No zjavenia Panny Márie nie sú žiadnou zvláštnosťou. Portál svetlosveta.sk tvrdí, že zjavenia Panny Márie boli najčastejšie medzi 2. aprílom 1968 a rokom 1971.

Záhadné zjavenia

V týchto rokoch istý moslimský mechanik uvidel zjavenie Panny Márie na streche autobusu. Spočiatku si myslel, že je to žena, ktorá chce spáchať samovraždu no neskôr si všimol, že záhadnú ženu obklopuje svetlo.

Takéto zjavenie trvalo aj niekoľko minút a opakovalo sa trikrát do týždňa počas troch rokov. Vtedajší pápež Pavol VI. chcel mať o dianí prehľad, preto na miesto posielal svojich vyslancov.

 

Silhouette Of Woman Standing On Seashore

Zdroj: pexels.com

 

Videli to na vlastné oči

Tí teda pápežovi poslali správu, ktorá obsahovala tieto slová: ,,Zjavenia sa uskutočnili počas rôznych nocí a pokračovali v rôznej podobe. Presvätá Panna Mária sa niekedy zjavila veľmi viditeľne, niekedy viac ako odraz svetla. Bolo ju vidieť v čase, kedy sa otvárali brány dómu. Niekedy aj na streche dómu.

Keď si kľačiac uctila kríž, ten sa zaodel do svetla. Ľudí, čo sa prišli pozrieť na zjavenie, požehnávala. (…) Zjavenia trvali dlhú dobu, až 2 hodiny a 15 minút, ako tomu bolo v utorok, 30. Apríla 1968.”

Zjavenia na Slovensku

Každý z nás pozná nejeden príbeh o zjavení, ktorý sa udial v rómskej osade. Rómovia sú silno veriaci a preto pred takýmito zjaveniami majú rešpekt. Jeden z prípadov sa stal aj tohto roku, kedy na televíznej obrazovke bol zachytený obraz Panny Márie.

Neskôr sa zistilo, že išlo o problém v programe a na obrazovke sa zasekol obraz Panny Márie z videoklipu Michaela Jacksona. No Rómovia stále verili, že je to niečo posvätné a do tohto domu sa chodilo modliť mnoho ľudí.

Veríte na zjavenia?

zdroj: klocher.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “V Indickom oceáne objavili sochu Panny Márie. Pri nohách jej ležalo toto!”