Z obézneho muža je takýto fešák: Pozrite si tú úžasnú premenu!

Komplexy zo svojho vzhľadu a váhy nemajú iba ženy, komplexy so svojej postavy má aj mnoho mužov. No len málokto s tým niečo aj urobí. V prípade tohto mladého muža to však bolo inak. Prečítajte si jeho úžasný príbeh premeny s obézneho outsidera na fešáka, ktorého by chcela každá žena.

Grant Sanders je chlap ako každý iný, no v jeho živote prišlo pár zlomových momentov a dostal sa do zlej situácie. Ako mu roky pribúdali, „lepili“ sa na neho aj kilá. Milovník baseballu sa svojho koníčku musel kvôli nadváhe vzdať, pridružili sa k tomu depresie a prišiel aj o svoju priateľku.

No táto ťažká situácia ho až tak na dno nepoložila a rozhodol sa zmeniť svoj život od základov. Zmenil svoj jedálniček a s podporou svojej rodiny sa mu podarilo schudnúť až 40 kíl, no samozrejme nevynechal aj pohyb, ktorý je pri chudnutí taktiež kľúčový.

Grantova rada

„Moja transformácia duševného zdravia bola rovnako drastická ako moja fyzická, a to je to, čo považujem za hlavný kľúč k trvalej zmene. Ak chcete zmeniť svoj životný štýl, musíte to urobiť pre seba, nie pre niekoho iného. Ak motivácia nepochádza zvnútra, nebude trvalá. Keď odstránite alebo potlačíte mentálne prekážky strachu a výhovoriek, uvedomíte si, že váš potenciál je neobmedzený. Nehovorte, že to urobíte budúci týždeň, budúci mesiac alebo budúci rok. Musíte začať hneď, ako príde ten správny moment,“ znie Grantova rada pre ľudí, ktorí chcú vo svojom živote zmenu.

Grantov vzhľad sa zmenil na nepoznanie, nechal si narásť dlhé vlasy a jeho telo je teraz pevné ako skala. Je jasné, že za tým bol kopec driny no tá sa vyplatila. Na jeho instagramovom účte pridáva svojej premeny a je len otázkou času kedy ho osloví nejaká modelingová agentúra.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Z obézneho muža je takýto fešák: Pozrite si tú úžasnú premenu!”