back to top
streda, 24 apríla, 2024

„Zamilovala som sa do muža a je ženatý.“ “Psychológ vysvetlil, prečo veľa žien priťahujú zadaní muži

V živote sú niekedy odohrajú také udalosti, ktoré ho dokážu skomplikovať do nepredstaviteľných rozmerov. Zostáva sa už len prizerať a diviť sa, ako sa všetko vyvinie. Dnes sme natrafili na príbeh ženy, ktorá sa zamilovala do vydatého muža. Tento príbeh spôsobil v našej redakcii horúcu diskusiu. Nedokázali sme sa rozhodnúť, kto je v práve, kto je na vine a ako by sa mala táto situácia vyriešiť.

Mal by tento románik pokračovať, alebo nastal čas, aby tomu dali rázny koniec? Odpoveď sme zatiaľ nenašli…

„Volám sa Lucia, mám takmer 40 rokov a mám pomer s najlepším mužom na svete. je dobrý, starostlivý a vždy príde na pomoc, keď ho potrebujem. Je tu ale jeden malý detail: je to manžel mojej blízkej kamarátky. Náš vzťah trvá niekoľko rokov a mám pocit, že kamarátka už má isté podozrenia. Problémom je, že nevieme, čo s tým máme urobiť.

Možno povedať, že tento príbeh sa začal pred 10 rokmi, keď som ovdovela. Môj manžel utrpel pri práci nehodu, ktorá mala smrteľné následky a mňa tu nechal úplne samú. Bolo to pre mňa ťažké, vyrovnať sa s touto stratou, nevedela som, ako a prečo by som mala aj naďalej žiť. Rodičia môjho zosnulého manžela sa mi rozhodli pomôcť a vzali si k sebe na istý čas moju dcéru.

Vtedy som s tým súhlasila, pretože som sa o ňu nedokázala postarať. Myslela som si, že sa z toho dostanem a vezmem si ju späť, no ona povedala, že chce zostať so starými rodičmi. To bola ďalšia rana, po ktorej som si myslela, že môj život nemá zmysel. A práve v tom období mi prišiel Matej na pomoc. Presnejšie povedané, najskôr mi pomáhal spolu s Marinou, jeho ženou a mojou blízkou priateľkou už od čias vysokej školy.

Spočiatku bolo všetko v poriadku, ale Marína si v hĺbke svojej duši myslela, že som úmyselne predstierala, že som zničená a nešťastná len preto, aby ma mal každý rád. Potom sme na chvíľu prerušili kontakty, no nakoniec sme sa zmierili. Aj keď predošlá vrúcnosť v našom vzťahu bola minulosťou. A ešte Matej…Začala som si uvedomovať, že medzi nami sa objavuje niečo zvláštne.

V tej chvíli som pochopila, čo je to láska. Od vône jeho voňavky, z náhodných dotykov a zvuku jeho hlasu som sa okamžite chvela. Začali sme spolu tráviť viac času, chodili sme na prechádzky a veľa sa rozprávali. Po niekoľkých mesiacoch sa náš vzťah stal intímnym. Mala som výčitky svedomia? Odpoviem úprimne – nie.

Začala som žiť, akoby som doposiaľ bola vo vákuu a mohla som sa z plných pľúc znova nadýchnuť.  Sviatky a dovolenky sme trávili v trojici: ja, môj miláčik a jeho manželka. Bolo to ťažké, pretože sme si nemohli medzi sebou prejavovať svoje city. Čoskoro ma to začalo unavovať a požiadala som ho, aby opustil svoju ženu. Povedal mi, že má ťažké obdobie a nemôže ju opustiť.

Potom sa jej ťažké obdobie skončilo, ale on od nej neodišiel. Keď som opäť otvorila túto konverzáciu, objavila sa ďalšia príčina. A tak to bolo vždy. Raz som mu navrhla prerušiť náš vzťah, pretože on nechcel na svojom živote nič meniť. Čo ale robiť, keď sme do seba šialene zamilovaní?

Sme stále spolu a už nedúfam, že sa s manželkou rozvedie. Dokonca som sa ním  o tom prestala rozprávať. Na druhej strane už ani neviem, čo mám robiť ďalej, pretože nechcem byť po zvyšok života tou druhou. Čoraz častejšie myslím na to, že ak by od nej vtedy odišiel, mohli sme mať spoločné dieťa, postaviť si dom a začať nový život.

Teraz chápem, že každým rokom sa táto šanca znižuje a je nepravdepodobné, že by sa z ničoho nič rozhodol všetko zmeniť. Hovorí sa, že cesta von existuje z akejkoľvek situácie, ale tu ju nevidím. Ide o nejaký začarovaný kruh. Nechcem ho opustiť, pretože ho milujem, ale on nechce opustiť svoju ženu, pretože povinnosti mu to nedovoľujú. Čo robiť? Ako prestať milovať manžela mojej priateľky alebo ho navždy opustiť?“

Veľmi kontroverzný príbeh, čo poviete. Na jednej strane chápete, že svojmu srdcu nedokážete rozkázať, no na druhej strane si myslíte, že milenci konajú nemorálne. Aj by sme chceli niekoho poľutovať a prejaviť im svoje sympatie,  ale nejako to nefunguje…Žena predsa vedela, že si začala vzťah so ženatým mužom. Čo si myslíte o tomto príbehu? Napíšte nám o tom  v komentároch.

foto:pixabay.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights