4 ročnému dievčatku zistili leukémiu. To, čo pre nu spravil jej ošetrujúci zdravotný brat, vás chytí za srdcia

Abby bola obyčajnou štvorročnou dievčinou – hrala sa, smiala saa plakala. Všetko išlo ako má ísť, až kým sa nestala tragédia… Dievčatko sa necítilo dobre, tak s ňou rodičia zašli na vyšetrenie na kliniku. Lekári zistili, že Abby má leukémiu. Táto strašná správa úplne šokovala jej matku Amandu.No snažila sa byť silná, aby bola vzorom pre svoju dcéru.

Dievčatko začalo tráviť veľa dní na klinike, no dni jej spríjemňuje jej obľúbený zdravotný brat, 29-ročný Matt Hickling. Tento chlap má tak rád Abby, že k nej chodieva každý deň. Abby zbožňuje Matta, a vždy sa s ním veľa nasmeje. Doslovne sa doňho zaľúbila, že sa chcela zaňho vydať. Rozhodla sa s tým zdôveriť svojej matke. Amanda bola prekvapená, no súhlasila s týmto nevinným zväzkom.

 

Matt sa začal pripravovať na nadchádzajúcu „svadbu“ so všetkými svojimi kolegami. Nasledujúci deň môže Abby považovať za jeden z najkrajších. Ona oblečená v svadobných šatách a Matt v tričku s motívom smokingu.

Abby bola prevezená do improvizovanej svadobnej haly, kde ju zo všetkých strán posypali okvetnými lístkami z ruží. Matt prišiel k svojej neveste a opýtal sa jej: „Vezmeš si ma?“ a dievčatko s radosťou zakričalo: „áno!“

Nevesta a ženích si vymenili svoje obrúčky a tradične sa navzájom kŕmili svadobnou tortou. Matt napísal na svoju Facebook stránku toto: „Dúfam, že Abby a jej rodina, ktorých mám tak veľmi rád si tento deň zapamätajú, a pri spomienke naň sa vždy usmejú. Som veľmi rád, že som mohol potešiť jedno detské srdiečko.“

 

Svadba sa pravdaže neobišla bez svadobných darčekov. Abby dostala toto nové svadobné auto, na ktorom bude chodievať po nemocničnom dvore. Matt Hickling je veľkorysý muž. Je pripravený urobiť čokoľvek pre svojich malých pacientov. Je to taká nekonečná láska, ktorá zachraňuje životy malých pacientov alebo prinajmenšom im prináša aspoň nejaké šťastie.

Možno sa dievča nebude cítiť lepšie, čo sa týka zdravia, ale tento deň sa stal jej najlepším v živote. Momenty šťastia jej pomohli zabudnúť na chvíľku zabudnúť na chorobu a dali jej silu bojovať proti nej.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “4 ročnému dievčatku zistili leukémiu. To, čo pre nu spravil jej ošetrujúci zdravotný brat, vás chytí za srdcia”