Mladý austrálsky pár očarilo Slovensko: Ľudia sú pohostinní a naša príroda je očarujúca!

Stephen a Jess sú austrálsky pár, ktorý vloguje všetko svoje cestovanie po svete. Prednedávnom navštívili aj Slovensko a dokopy o našej krajine vydali 4 videá. Začalo to vlastne videom, kde mali problém s letenkami no našťastie sa sem aj dostali.

Na svojom Youtube kanále Flying The Nest majú pomaly 600 000 odoberateľov a na prvých dvoch videách so Slovenska majú okolo 140 000 videní. To sa môže zaradiť medzi rekordy na ich kanály, ktorý funguje od roku 2014.

Bratislava

V prvom videu avizovali, že na návštevu Bratislavy majú iba 48 hodín. Počas ich pobytu si dvojica všimla, že Slováci jedlom nešetria a sú pohostinní. Nadšení boli aj z veľkých porcií našich tradičných jedál, ktoré im naservírovali v jednej z bratislavských reštaurácii. Napriek časovej tiesni stihli navštíviť Michalskú bránu, Bratislavský hrad a aj Staré mesto. Boli ohromení stánkami s rôznymi tradičnými i netradičnými suvenírmi no podotkli, že Bratislava je plná turistov a nie domácich.

Bojnice, Orava, Čičmany aj Tatry

Ďalšie kroky mladého páru viedli do Bojníc, kde navštívili práve Bojnický hrad. Tam sa opäť dobre najedli a kochali nádhernou prírodou. Ďalšou zastávkou boli Čičmany, kde obdivovali ornamenty na starých dreveniciach, neskôr sa presunuli k Súľovským skalám. Video zakončili na Orave, kde síce pršalo no na dobrej nálade im to neubralo. Nakoniec si to namierili do Tatier, kde ich síce prekvapila hmla no, keď ustúpila vydali sa na plavbu loďkou. Širšie okolo preskúmali na bicykloch no zhodli sa v tom, že naša príroda je rozprávková.

Všetky videá si môžete pozrieť tu:

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mladý austrálsky pár očarilo Slovensko: Ľudia sú pohostinní a naša príroda je očarujúca!”