Toto je 20 dôvodov, prečo je Rak považovaný za najneobyčajnejšie znamenie zverokruhu

Ľudia narodení pod týmto znamením zverokruhu si sú neuveriteľne podobní, majú niečo spoločné. Avšak nie všetky názory na nich musia byť pravdivé.

Napríklad osoby narodené v znamení Raka sú často považované za mrzuté a príliš emotívne, ale v skutočnosti to tak nie je.

Moody Apathy GIF

Títo ľudia majú mnoho jedinečných vlastností a ktoré nie sú okamžite viditeľné voľným okom. Aby ste lepšie porozumeli identite tohto znamenia zverokruhu, prečítajte si tento zoznam charakteristík predstaviteľov tohto znamenia:

1) Vynikajúca intuícia a dobrá schopnosť vidieť skrz ľudí

Vďaka svojej intuícii dokáže Rak zvíťaziť nad akoukoľvek osobou. Na podvedomej úrovni cíti, ako komunikovať s človekom bez toho, aby ovplyvňoval jeho pocity. Vie o čom môže hovoriť a čo by radšej mal vynechať.

2) V milostných záležitostiach sa neuspokoja len tak s hocičím, preto sú z nich veľmi vášniví milenci

Robert Pattinson Kissing S GIF

3) Raky sú mimoriadne veľkorysé

Niektorí sa môžu považovať za najštedrejších ľudí na svete. Často sa bez akéhokoľvek dôvodu rozhodnú obdarovať svojich priateľov či príbuzných. A nerobia to preto, aby ste im boli zaviazaní, jednoducho radi vidia úsmevy na tvári ľudí vo svojom okolí.

4) Raky majú radi, keď sú milované a potrebné, pretože ich zmyselná stránka skutočne potrebuje nežnosť!

Trust Kiss GIF

5) Sú záhadní a nevyspytateľní

Ide o znamenie, ktoré má sklony k záhadám, niekedy sa zdajú byť až príliš záhadní. Nepatria k tým ľuďom, ktorí okamžite odhalia svoje tajomstvá, neradi informujú ostatných o všetkých svojich myšlienkach a emóciách.

6) Raky sú citlivé. Na to, aby sa zotavili zo zlého vzťahu a znovu získali rovnováhu, potrebujú veľa času.

Rihanna Depression GIF

7) Sú tiché a pokojné…až kým sa ich nedotknete.

Ľudia narodení v tomto znamení majú pokojný prístup k životu, ale nemyslite si, že vám dovolia skákať im po hlave. Ak ich niekto vyprovokuje, vytiahne svoje klepetá a daného človeka v tom lepšom prípade slovne uzemní.

8) Títo ľudia vedia načúvať, a keď je niekomu z ich blízkych ťažko, sú pripravení všetko nechať tak, len aby mu poskytli morálnu podporu.

Black And White Love GIF

9) Raci zažívajú prudké zmeny nálad

Niekedy sa nálada týchto ľudí zmení ako vietor. Keď sa cítia dobre, cítia sa skvele, ale keď je to zlé, cítia sa naozaj zle. Snažia sa potláčať svoje emócie až do posledného, ale niekedy sa to aj tak prevalí.

10) Raky sú niekedy tak hlboko ponorené do spomienok na minulosť, že zabudnú na prítomnosť. Je pre nich ťažké zanechať niečo za sebou len tak.

Pride And Prejudice GIF

11) Snažia sa o hlboké a zmysluplné vzťahy

Zástupcovia tohto znamenia sa zvyčajne nezaujímajú o krátkodobé romániky. Potrebujú veľa času, aby našli tú pravú osobu, ale ak k tomu dôjde, je ochotný dať do tohto vzťahu všetko.

12) Keď sú nešťastní, nekomunikujú

Ak ich niečo rozruší, dokážu si medzi sebou a ostatnými postaviť múr a schovávať sa zaň. Ich blízke okolie by to nemalo brať ako osobnú urážku…niekedy len jednoducho potrebujú čas na to, aby sa zotavili a vstali ako Fénix z popola.

Relaxing Frankie Shaw GIF by Showtime

13) Raci potrebujú čas na otvorenie. Sú dosť plachí, najmä v spoločnosti neznámych ľudí.

14) Raky nie sú zadobre s drzými a necitlivými ľuďmi

Dokážu nájsť spoločnú reč s rôznymi ľuďmi, ale ak ste drzí, nároční a snažíte sa ich k niečomu dotlačiť, verte, že nebudete úspešní. Predstavitelia tohto znamenia sa vyhýbajú ľuďom, ktorí myslia len na seba.

15) Raci sú vynaliezaví otvorení novým zážitkom. Radi snívajú a ich predstavivosť nepozná hranice.

Ponder Season 8 GIF by Portlandia

16) Sú silní a vytrvalí

Napriek tomu, že Raky sú známe svojou citlivosťou, nie sú to žiadni slabosi. Nech sa stane čokoľvek, dokážu vydržať až do konca, čím nepriamo vyzdvihujú svoju neuveriteľnú vytrvalosť.

17) Raci vždy inštinktívne chránia svojich blízkych. Príbuzní a priatelia sú pre nich vždy na prvom mieste.

Protect Clary Fray GIF by Shadowhunters

18) Rak má komplikovanú a všestrannú osobnosť

Pre ľudí narodených pod týmto znamením je ťažké vtlačiť sa do nejakej normy, keď ide o všestranné povahy. Hneď ako si začnete myslieť, že im už konečne rozumiete, Rak urobí niečo, čo by nikto nečakal.

19) Súcit a empatia sú neoddeliteľnou súčasťou tohto znamenia, pretože sa jedná o najpozornejších a najstarostlivejších ľudí na svete.

Caring Best Friend GIF

20) Nie sú bez chyby: pomstychtivosť je ich druhé ja

Rak sa snaží správať k ľuďom tak, ako by chcel, aby sa oni správali k nemu, ale ak niekto zradí jeho dôveru alebo urobí voči nemu niečo neodpustiteľné…dlho na to nedokáže zabudnúť.

Chceli by ste ešte niečo pridať do tohto zoznamu?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Toto je 20 dôvodov, prečo je Rak považovaný za najneobyčajnejšie znamenie zverokruhu”