Želanie na smrteľnej posteli: Umierajúci muž chcel naposledy navštíviť les, potom sa stalo TOTO!

Edward Reid bol od marca 2014 v hospici Evergreen Health Hospice (Kirkland, Washington), keďže choroba, ktorou trpí ho dokázala na pomoc od druhých.

Edward totižto trpel sklerózou multiplex. Good News Network informoval o tom, že Edward kedysi pracoval ako správca parku a jeho láska k lesu neutíchla ani v pokročilom veku.

Pracovníci hospicu sa o 62-ročného Edwarda starali najlepšie ako vedeli no on mal vždy jedno prianie. Chcel sa ešte raz vrátiť do lesa a pocítiť silu prírody, ktorá ho počas jeho práce obklopovala. Pracovníci mu toto želanie aj splnili.

Person Holding a Stress Ball

Zdroj: pexels.com

 

Splnené želanie

Edwarda vzali do Meadowdale Beach Park v meste Edmonds no na pomoc si zavolali hasičský zbor z Snohomish County. Počas troch hodín muža prevádzali na lôžku celým lesom, kde mu aj odtrhli zopár konárov, ku ktorým si Edward privoňal.

„Kolieska vozíka sú ako kolieska na nákupnom vozíku, takže sa nám nešlo dvakrát ľahko. Neustále sa usmieval [Edward] a hovoril, aký je šťastný. Bol nám nesmierne vďačný,“ prezradila Edwardova zdravotná sestra Leah Gardner pre ABC News.

 

Fotografia chorého Edwarda. Konečne sa vrátil do lesov, ktoré tak veľmi miloval.

Zdroj: facebook.com/Evergreen Hospice Volunteers

 

Onedlho po tomto krásnom skutku Edward zomrel a pracovníci boli nesmierne radi, že mu mohli splniť jeho posledné želanie.

„Ľudia si často myslia, že práca v hospici je depresívna. Tento príbeh je však ukážkou emocionálnej odmeny, ktorú nám dodáva starostlivosť o umierajúcich,“  napísali sa svoj Facebook pracovníci hospicu.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Želanie na smrteľnej posteli: Umierajúci muž chcel naposledy navštíviť les, potom sa stalo TOTO!”