Zuzana Kravárikova ako Kali spieva „Nejsom ten pravý“. Pripojil sa k nej aj samotný raper v šou Tvoja tvár mi znie povedome

Zuzanu Kravárikovú môžete poznať ako Dorku z úspešného seriálu Oteckovia, ktorý opäť beží na obrazovkách TV Markíza. Zuzana študovala na konzervatóriu a taktiež sa venovala hre na gitare, klavíri a venovala sa aj spevu. Svoj talent a nadanie teraz ukazuje v markízáckej šou Tvoja tvár znie povedome.

Tentokrát sa v šou prestavila ako známy slovenský raper Kali a paradoxne zaspievala pieseň Nejsom ten pravý. Táto pieseň má už na Youtube 16 miliónov vzhliadnutí! Keď vyšla Zuzana ako Kali z „výťahu“ porotcovia a aj diváci od úžasu onemeli. Premena na rapera Kaliho sa veľmi podarila.

Maskérom sa podarilo dokonca obliecť Zuzanu do rovnakého oblečenia, ktoré mal samotný Kali oblečené vo videoklipe. No počas vystúpenia prišiel na pódium aj Kali a so Zuzanou alias Kalim si zaspieval duet sám so sebou. Porota Zuzanu za vystúpenie patrične pochválili a my sa už tešíme na ďalšie jej vystúpenie v šou.

Video z vystúpenia si pozrite tu:

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zuzana Kravárikova ako Kali spieva „Nejsom ten pravý“. Pripojil sa k nej aj samotný raper v šou Tvoja tvár mi znie povedome”