sobota, 27 júla, 2024

5 znamení zverokruhu, pred ktorými nič neutajíte. Sú chodiaci detektor lži

 

Existujú znamenia zverokruhu, ktoré sa jednoducho nedajú oklamať. Zdá sa, že majú akúsi schopnosť vycítiť klamstvo. Pri takýto ľuďoch by ste sa preto mali mať vždy na pozore.

Nepodvádzajte ich ani sa nesnažte pre nimi niečo zakryť. Je ľahšie povedať pravdu hneď, ako sa pokúšať obhajovať svoje klamstvá neskôr.

Ryby

Ryby sú veľmi dôvtipné znamenie zverokruhu. Sú tiež zraniteľné a citlivé, ale ich röntgenové schopností skôr neviditeľné, nakoľko ide o skutočnosť, že Ryby majú nadprirodzenú intuíciu.

Ryby veľmi dobre rozumejú tomu, čo sa pred nimi snažíte skryť. Nepotrebujú ani hovoriť s partnerom, aby pochopili, čo sa s ním deje a čo plánoval. Zástupcovia tohto znamenia dokonale čítajú gestá a výrazy tváre. Ide o skutočných detektorov klamstiev.

Rak

Rak je veľmi citlivé a emotívne znamenie. Má vysoko rozvinutú schopnosť empatie. Vie sa až neskutočne vcítiť do kože druhého človeka.

S Rakom sa vie život niekedy nepekne zahrať, pretože ide o pomerne dosť zraniteľné znamenie. Preto sa rýchlo naučila „čítať“ tváre ľudí. Stačí, ak sa na niekoho pozrú a vedia, že sú klamaní.

Ich schopnosti najlepšie fungujú v osobných vzťahoch. Rak vždy odhalí tajomstvo alebo zradu. Preto je lepšie nezradiť ich krehkú dôveru, ktorú ste si s nimi budovali tak dlho.

 

Škorpión

Samozrejme, Škorpióni sú vodcami spomedzi tých, ktorí sú schopní „vycítiť“ lži na kilometre. A to všetko preto, že tieto znamenia zverokruhu sú samé o sebe vynikajúcimi klamármi a manipulátormi.

Majstrovsky ovládajú techniky riadenia ľudí a často ich používajú. Avšak oklamať profíka nie je také jednoduché. Lepšie urobíte, ak to ani nebudete skúšať.

Škorpióni totiž poznajú všetky techniky. Aj keď sa to nenaučili úmyselne, majú to v krvi. Doslova majú „čuch“ na to, ako človeka ovplyvniť a získať od neho to, čo chce. Preto vedia spozorovať lož už v prvých sekundách.

Kozorožec

Len málokto môže konkurovať takej vysokej úrovni rozvoja intuície, akú má práve toto znamenie. Okrem toho, Kozorožec rád premýšľa, uvažuje, analyzuje.

To všetko dokopy mu pomáha vidieť skrz ľudí, preto sú obklopení iba tými, ktorí sú s ním v prípade potreby ochotní prechádzať všetkým – ohňom aj vodou.

 

Blíženec

Blíženci patria k typu ľudí, ktorí jednoducho nemôžu žiť bez ľudí. K svojmu životu potrebujú komunikáciu a nie vždy je dôležité, s kým. Zdalo by sa, že s toľkými priateľmi, stratia čitateľnosť o tom, kto je kto.

Opak je pravdou! Okamžite vedia, komu môžu dôverovať a od koho by sa mali držať ďalej. Blíženci vedia, ako si vybudovať dobré vzťahy takmer so všetkými, ale skutočných priateľov spočítajú na prstoch jednej ruky.

Súhlasíte s týmito tvrdeniami? Alebo si myslíte, že intuícia je len návnada? Podeľte sa o svoje myšlienky v komentároch!

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights