Ďalšia extrémna premena: Adriana to nemala ľahké no schudla neuveriteľných 49 kíl!

Šou Extrémne premeny na TV Markíza sa teší popularite medzi divákmi a možno ju sledujete práve aj Vy. Tréner Maroš Molnár si „do parády“ vždy vezme niekoho kto to naozaj potrebuje a za 365 dní mu svojimi radami dopomôže k vysnívanej postave. No hlavným kľúčom k úspechu je dodržiavanie tréningov a jedálnička, ktorý si sledujú účastníci sami. Preto je ročná cesta plná poznania, sebazaprenia a vytrvalosti a pokračuje aj po šou, keďže sa účastníci chcú svojej novej vysnívanej váhy udržať.

Včera ste na obrazovkách mohli vidieť cestu sympatickej Adriany Šalapovej. Tá so svojou váhou 118 kíl musela začať bojovať sama pretože od svojho manžela nemala žiadnu oporu. Táto cesta nebola pre Adrianu prechádzka ružovým sadom no napokon sa vo finále postavila na pódium o 49 kíl ľahšia. Adriana dosiahla váhu 69 kíl a je na nej vidno, že je to to čo chcela. V tvári vyzerá oveľa mladšie a my jej iba prajeme veľa šťastia v živote so svojim vysnívaním telom.

 

zdroj: tvmarkiza.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ďalšia extrémna premena: Adriana to nemala ľahké no schudla neuveriteľných 49 kíl!”