Dojemná rozlúčka s maestrom Gottom: Na rozlúčku Lucie Bílá zaspievala Ave Maria

Včera (12. 10.) sa na Pražskom hrade konala posledná rozlúčka s maestrom Karlom Gottom pre rodinu a príbuzných. Zádušná omša sa konala v nádhernej Katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha. Omšu slúžil Dominik kardinál Duka, arcibiskup pražský a priamy prínos vysielali české aj slovenské televízne stanice.

Táto omša sa nezaobišla ani bez vystúpení kolegov Karla Gotta na jeho počesť. Vystúpenie Luci Bílej dohnal mnoho ľudí k slzám, keď sa celou katedrálou ozývala pieseň Ave Maria v jej podaní. Neskôr si spoločne so spevákom Vojtěchom Dykom zaspievala duet Pie Jesu z Requiem Andrewa Lloyda Webbera. Tieto posledné zbohom Karlovi Gottovi ste mohli vidieť na TV Markíza.

K nestrárnucej speváčke Lucie Bílej sa pridal aj Vojtěch Dyk a zaspievali spolu duet Pie Jesu z Requiem Andrewa Lloyda Webbera.

 

zdroj:  TV Markíza.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dojemná rozlúčka s maestrom Gottom: Na rozlúčku Lucie Bílá zaspievala Ave Maria”