Každý chce byť slávny: 8 žien, ktoré sa preslávili milovaním

Každý z nás si želá byť šťastný a úspešný no nie každému sa to vždy podarí. Niekto chce preraziť v hudobnom priemysle ako spevák alebo hudobník, iní chcú byť hercami alebo svojou činnosťou prispieť pri výskumoch a vynájsť trebárs aj liek na rakovinu. Niektorí z nás sa však vyberú inou cestou, presne ako 8 žien z tohto článku, ktoré sa „zapíšu do histórie“ svojou sexuálnou aktivitou.

 

#1  Rekord v počte sexuálnych partnerov za  24 hodín

Podľa štatistík, majú za svoj život ženy v priemere štyroch sexuálnych partnerov. No to čo sa podarilo Lise Sparks, americkej herečke a režisérke filmov pre dospelých je priam neuveriteľné. Počas festivalu oslavujúcom sexualitu s názvom Eroticon v roku 2004 mala Lisa pohlavný styk s 919 mužmi. To je viac než 38 mužov za hodinu čo nezapadá do priemeru spomínanej štatistiky. Síce je to už 15 rokov odkedy bol tento rekord vytvorený, nikto ho zatiaľ ešte neprekonal a nevieme či sa vôbec o to niekto chce pokúsiť.

 

Zdroj: 4archive.org

 

#2  Najstaršia žijúca (a pracujúca) prostitútka

Mnohý ľudia sa riadia heslom „vek je len číslo“ no vek môže výrazne zmeniť kvalitu a chuť na „posteľné hrátky“. No v prípade Sheily Vogel-Coupe to tak vôbec nie je. Tá si na prostitúcii vybudovala kariéru a v úctyhodnom veku 91 rokov stále obšťastňuje aj 10 mužov za týždeň. Za svoje služby si účtuje 250 dolárov (cca 227 eur) na hodinu čo je pomerne dosť.

 

Zdroj: alchetron.com

 

#3  Svetovo najväčšie orgie

The World’s Biggest Gang Bang pre nezainteresovaných nič neznamená no ak Vás „šteklivé“ filmy pre dospelých zaujímajú viete o čom je reč. V tejto erotickej snímke je hlavnou hviezdou svetoznáma herečka pre dospelých, Annabel Chong, ktorá si užíva orgie s 300 mužmi. No v skutočnosti sa v snímke odohráva „iba“ 251 sexuálnych aktov čo je pre tento priemysel rekordné.

 

Zdroj: viralthread.com

 

#4  Najväčší počet orgazmov

Tento rekord sa odohral na jednej udalosti s názvom Masturbate-A-Thon, kde masturbáciou účastníci zbierajú peniaze na charitu. Na tejto takpovediac súťaži s dobrým úmyslom drží rekord istá Dánka, ktorá dosiahla 222 orgazmov. Za pánov drží rekord Michael Hariprem s 31 orgazmami čo je oproti ženskému rekordu o dosť menej.

 

Grayscale Photo Of Woman

Zdroj: pexels.com

 

#5  Rekord v počte odrodených detí

Valentina Vassilyeva za svoj 79-ročný život stihla porodiť až 69 detí, z toho 16 párov dvojičiek, 7 trojičiek a 4 štvorčatá. No nanešťastie nie všetky deti to prežili. Ešte väčšou zaujímavosťou je to, že keď sa s ňou jej manžel rozviedol a opäť sa oženil, s druhou manželkou mal až 18 detí – 6 párov dvojičiek a 2 trojičky.

 

Zdroj: wikimedia.org

 

#6  Najdlhšie trvajúci orgazmus

William H. Masters a Virginia E. Johnson sa v roku 1996 pustili do skúmania ľudskej sexuality a rozmnožovacej sústavy. Počas výskumu zaznamenali najdlhší ženský orgazmus s trvaním 43 sekúnd, ktorý si žena drží až dodnes. Okrem iného taktiež skúmali aj najrýchlejší pôrod.

 

Zdroj: viralthread.com

 

#7  Rekord v počte prehltnutého semena

S týmto rekordom sa môže „pýšiť“ istá Michelle Monahan, ktorá rekord vytvorila v roku 1991. Vtedy prehltla 0,8 litra mužského ejakulátu čo jej tráviace ústrojenstvo „neustálo“ a museli jej tak vypumpovať žalúdok. Rodičia sú na ňu určite PYŠNÍ!

Zdroj: giphy.com

 

#8  Najstaršie prostitútky (dvojičky)

Sestry si niekedy k sebe dlho hľadajú spoločnú cestu prostredníctvom rovnakých záľub. Na tom by nebolo nič zlé a divné no sestry-dvojičky, Louise a Martine Fokkens z Amsterdamu si našli netradičné spoločné hobby. Za svoju kariéru, ktorú ukončili v roku 2013 vo veku 70 rokov, obšťastnili až 355 000 „zákazníkov“.

 

Zdroj: viralthread.com

 

Čo si myslíte o takýchto rekordoch? Je to podľa Vás niečo na čo by mali byť tieto ženy hrdé?

zdroj: emefka

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Každý chce byť slávny: 8 žien, ktoré sa preslávili milovaním”