Zuzana Haasová radikálne zmenila imidž! Jej blond vlasú sú nadobro preč

Známu slovenskú herečku Zuzanu Haasovú určite poznáte. S jej typickými blond vlasmi ste ju mohli vidieť v množstavách divadelných predstavení, seriálov a vo viacerých filmoch. Pred pár dňami však svetu ukázala, že je čas na zmenu. Svoj imidž zmenila tak radikálne, že ju ľudia nespoznávajú.

Predpokladáme, že hlavným dôvodom pre jej obrovskú zmenu bolo ukončenie ťažkého životného obdobia, ktoré bolo spojené s manželskou krízou a s rozvodom. V posledných mesiacoch to Zuzana nemala jednoduché a preto sa rozhodla túto etapu uzavrieť práve zmenou účesu, konkrétne zmenou farby vlasov. Typická blondína sa zmenila na červenovlásku, avšak doteraz nevysvetlila, či to sú skutočne jej pravé vlasy, alebo si len skúšala parochňu, ktorú si môžete zakúpiť v kaderníckom salóne, ktorý Zuzana navštevuje.

Zuzana vyzerala takto dlhé roky:

Dnes je z nej však iné žena. Jej blond vlasy sú už minulosťou. Zvolila úplne inú farbu. Čo hovoríte, pristane jej to?

 

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zuzana Haasová radikálne zmenila imidž! Jej blond vlasú sú nadobro preč”