5 príznakov, že vaši zosnulí blízki sa vám snažia pomôcť. Nenechajte si ujsť znamenie!

Rozlúčka s milovanou osobou nie je nikdy ľahká, ale všetci ju minimálne raz v živote zažijeme. Pretože je plný nielen šťastných ale aj smutných momentov. Ale aj keď telá našich milovaných opustili tento svet už dávno, ich duše zostávajú s nami. Niekedy sa s nami hrajú. Niekedy nás chránia vaši zosnulí.

A niekedy využívajú dar predvídania, aby nám pomohli.

Toto sú príznaky, ktoré by ste nemali ignorovať a zosnulí sa s vami chcú skontaktovať:

Čudné správanie zvierat 

Zvieratá sú často citlivejšie na to, čo sa deje okolo nás, a vzťahuje sa to aj na prítomnosť duchov.

Raz som žila v dome, kde žil duch štvorročného dievčaťa, ktoré chodilo s mojím psom neustále vonku ako typická neposednica!

Dávajte pozor, keď mačka alebo pes sleduje pohyby neviditeľných bytostí.

Poltergeist

Poltergeist, ktorý sa prekladá z nemčiny ako „hlučný duch“, sa často považuje za nepríjemný a prinajmenšom otravný jav.

Títo duchovia sú obviňovaní zo všetkých nejasných klopaní, zvukov, premiestňovania predmetov a iných tajuplných prejavov.

Môže sa však stať, že ide o ducha zosnulého príbuzného, ​​ktorý vám posiela správy. Pokúste sa nájsť zmysel v konaniach tohto ducha.

Poruchy elektronických spotrebičov

O štruktúre duše alebo ducha vieme málo. Zdá sa, že je to nejaká energia, ale je nemožné ju preskúmať. Vziať si kúsok z duše a preskúmať ho pod mikroskopom je nemožné, a preto všetky naše hypotézy zostávajú na úrovni dohadov.

Určite však vieme, že duchovia nejakým spôsobom ovplyvňujú fungovanie elektronických zariadení.

Napríklad, ak sa staré rádio vášho starého otca z ničoho nič samé zapne a vypne, pravdepodobne sa starý otec snaží upútať vašu pozornosť.

Živé sny

Pokiaľ ide o priame kontakty, v prípade duchov neexistuje lepší spôsob komunikácie ako  naše  sny. Z nejakého dôvodu, keď spíme, hranica medzi druhým svetom a našim vedomím sa stenčuje.

V snoch nás môžu duchovia priamo inšpirovať myšlienkami a otázkami. Takéto sny budú vždy neuveriteľne živé.

Majte pri posteli zápisník, aby ste si tam mohli zaznamenať všetky dôležité sny.

Mimozmyslové vnímanie

Mimozmyslové vnímanie je veľmi rozšírený jav, ktorý má mnoho rôznych interpretácií. V tomto prípade máme na mysli situáciu, keď nás duchovia inšpirujú určitými myšlienkami.

Myšlienky, otázky a dokonca aj predpovede, ktoré sa objavili vo vašej hlave bez vysvetlenia, k vám môžu smerovať od ducha.

Už ste niekedy dostali znamenia z iného sveta?

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 príznakov, že vaši zosnulí blízki sa vám snažia pomôcť. Nenechajte si ujsť znamenie!”