Dievča si ušilo šaty, ktoré jej na stužkovej závideli všetky spolužiačky. Pozrite sa na tú nádheru!

Aj vy ste sa hrávali so šijacím strojom vašej babky? Šili ste oblečenie pre bábiky a vždy ste snívali o tom, že si šaty na stužkovú ušijete sami? Tejto talentovanej dievčine sa sen splnil a na svoju stužkovú si ušila šaty, ktoré jej všetci závideli. Kaitlyn bola znechutená rovnakými šatami v obchodoch, na stužkovej chcela mať oblečenú róbu, ktorá sa bude líšiť od šiat ostatných spolužiačok.

Zdroj: Twitter/Kaitlyn Alforque

Kaitlyn Alforque začala doslova od nuly. So šitím plesových rób nemala žiadne skúsenosti. Šiť ju naučila jej mama, no ani tá žiadne šaty predtým nešila. Kaitlyn presne vedela, aké šaty si chce ušiť a tak si postup začala hľadať na internete.

Výroba celých šiat jej trvala niekoľko desiatok hodín. Šikovná študentka tvrdí, že najzložitejšie bolo ušiť  hornú polovicu šiat. Jej šitie jej trvalo cez 20 hodín. Celé šaty prešila celkovo dvakrát, aby mala istotu, že látka drží pevne pokope.

Ak si myslíte, že látka ju stála stovky eur, ste na omyle. Všetok potrebný materiál a látka ju celkovo vyšli na 50 eur. Kaitlyn sa s detailami hrala dovtedy, kým nebola maximálne spokojná.

Čo hovoríte? Páči sa vám? Skúsili by ste niečo podobné ušiť aj vy?

Zdroj: Twitter/Kaitlyn Alforque

https://www.instagram.com/p/ByO35zdg3Zr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bx-q2JqgIKY/?utm_source=ig_embed

 

zdroj:prezenu.joj.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dievča si ušilo šaty, ktoré jej na stužkovej závideli všetky spolužiačky. Pozrite sa na tú nádheru!”