Jeho bývalí kolegovia mu nechcú veriť, čo robí teraz. Veterán ruských špeciálnych jednotiek pracuje ako manikér

Česť všetkým, ktorí za nás bojujú vo vojnách na celom svete. Ked‘ sa odohrávali dve čečenské vojny, kaukazská republika bola hotovým peklom. Všetký menšie mestá sa premenili na mínové pole a Groznyj – hlavné mesto, pripomínalo zničený Stalingrad.

Dmitrij Bratčikov, veterán ruských špeciálnych jednotiek, sa v roku 2003 ocitol v epicentre diania tejto vojny. V tom čase pracoval v špeciálnych jednotkách, ktorá sa nazývali Specnaz. Čečensko sa len tak hemžilo mínami a jeho úlohou bolo zneškodňovať míny a nástražné výbušné systémy. 

Zdroj: Mikhail Evstafiev

Po skončení vojny sa rozhodol, že v armáde ešte ostane a tak pracoval 7 rokov ako veliteľ družstva Specnaz. Po tak dlhom čase v armáde ho táto praca prestala baviť, nenapĺňalo ho byť súčasťou vojen a bombardovania, a tak sa rozhodol, že začne podnikať. Chvíľu mu trvalo, kým prišiel na to, čomu sa chce venovať, no napokon sa rozhodol ísť na kurz manikúry. 

Tento kurz bol pre neho splneným snom. Urobil skúšky a začal sa tomu venovať naplno. Doteraz ho to nesmierne baví, pretože vždy chcel nakúknúť do sveta ženskej krásy.

Niektoré jeho zákazníčky sú na prvom sedení prekvapené, že im nechty robí práve muž, no nakoniec sú s jeho prácou veľmi spokojné a rady sa k nemu vrajajú.

Je veľmi trpezlivý pretože na zneškodňovanie mín je potrebná sebadisciplína, silná ruky a trpezlivosť.

Presne to je potrebné aj pri vytváraní krásnych umeleckých diel na nechtách žien.

Okrem toho priznal, že toto povolanie si vybral preto, petože v ňom zarobi poriadny balík.

V Rusku je toto povolanie veľmi populárne a tak tam ľudia hovoria vtipy o tom, každý, kto sa venuje manikúre-pedikúre, je milionár. Dmitrij sa najnovšie rozhodol, že bude študovať psychológiu a uvidí, čo bude nasledovať potom.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Jeho bývalí kolegovia mu nechcú veriť, čo robí teraz. Veterán ruských špeciálnych jednotiek pracuje ako manikér”