Ako porozumieť tomu, čo chýba a ako oživiť rozmanitosť? Vyberte si vázu s listom

Medzi rutinnými ale aj zaneprázdnenými dňami je ľahké stratiť radosť zo života a ani to nevšimnúť. Postupom času si uvedomíte, že všetko vyzerá byť v poriadku, ale niečo vám aj tak chýba. Nie vždy je však možné okamžite zistiť, čo presne to je. S tým vám však môžeme pomôcť.

Urobte si jednoduchý test, ktorý vám pomôže určiť, čo vám chýba ku šťastiu.

Test je celkom jednoduchý. Pozrite sa na obrázok a vyberte vázu, ktorá sa vám najviac páči. Nepremýšľajte veľmi dlho, stačí si vybrať, čo sa vám páči.

Máte vybraté?

Prvá váza: Priateľ

K šťastiu vám v živote chýba skutočný priateľ. Určite máte veľa priateľov a kamarátov, ale medzi nimi nie je nikto, koho možno nazvať skutočným priateľom. Osoba, s ktorou môžete hovoriť o všetkom na svete alebo mlčať o tom najhlavnejšom.

Možno aj existuje taká osoba, ale je od vás ďaleko. V tomto ohľade je život často nespravodlivý. Ak máte takéhoto človeka, potom choďte za ním. Budete sa cítiť skutočne šťastní.

Two Women Sitting on White Bench

Druhá váza: Rovnováha

Aby ste boli šťastní, musíte nájsť súlad medzi prácou, rodinou a vašimi vlastnými potrebami. S najväčšou pravdepodobnosťou venujete príliš veľa času práci a úplne zanedbávate svoje koníčky. Každý by mal mať v živote možnosť robiť veci, ktoré ho bavia. V žiadnom prípade bez nej.

Určite máte nejaký pokojný prístav, kde sa cítite dobre a bezpečne. Môže to byť miesto alebo aktivita. Máte radi kreslenie alebo tanec? Potom si vezmite štetec do ruky alebo začnite chodiť na hodiny tanca. Venujte čas len sebe.

Woman Walking On Fence

Tretia váza: Dojmy

Nové mestá, krajiny alebo len ulice vášho mesta môžu vašu dušu naplniť novými dojmami. Ak ste si vybrali túto vázu, nemáte ich dostatok. Vydajte sa na cestu, aj keď to bude mesto, kde ste ešte neboli. Otvorte svoje srdce novým zážitkom.

Musíte cítiť úprimnú radosť, prekvapenie a potešenie. Bez toho všetkého je život nudný. Nemusíte však čakať na žiaden špeciálny okamih, jednoducho si urobte dovolenku.

Woman Riding Big Swing in Front of Waterfalls

Štvrtá váza: Oddych

Bez dobrého odpočinku sa každý cíti zle. Zariaďte si deň, kedy nebude robiť nič iné, len relaxovať: choďte nakupovať, choďte na prechádzku do parku alebo si ľahnite s knihou na gauč. Relaxujte tak, ako sa vám to najviac páči.

Verte, že tento deň odpočinku zmení všetko. Získate silu a nebudete sa starať o žiadne záležitosti či úlohy!

Photo of Woman Sitting on Chair

Piata váza: Sebarealizácia

Nie je to vždy zrejmé. Zdá sa, že máte dobrú prácu a v rodine je všetko v poriadku, ale niečo vám aj tak chýba. A ak ste si vybrali piatu vázu, potom vám vo vašom živote chýba sebarealizácia.

Možno je čas, aby ste zmenili zamestnanie alebo rozvíjali svoje podnikanie. Ak ste už dlho snívali o tom, že niečo zmeníte a oživíte, teraz je čas to urobiť. Verte, že vám to prinesie šťastie.

Woman Wearing Black Bra and White Tank Top Raising Both Hands on Top

Každému z nás niečo chýba do úplného šťastia. V skutočnosti je to dobré, pretože v opačnom prípade by to bola úplná nuda. Málokedy premýšľame o rozmanitosti sveta, a predsa je krásny a plný nových príležitostí. Stačí ich len chytiť za pačesy a urobiť si svoj život svetlejším a bohatším. Začali ste sa už usilovať o to, čo vám v živote chýba?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ako porozumieť tomu, čo chýba a ako oživiť rozmanitosť? Vyberte si vázu s listom”