Veršová zažila peklo počas novoročnej lyžovačky. Okradli ju!

Andrea Verešová, kráľovná slovenského modelingu, miluje lyžovanie viac ako čokoľvek iné. Zimné športy si naplno užíva aj jej manžel a ich 2 deti. Počas novoročnej lyžovačky však prežili niečo, čo neprajú nikomu. Priamo z lyžiarskeho svahu im ukradli značkovú lyžiarskú výstroj – lyže a snoubordy.

Verešová o tomto nepríjemnom zážitku napísal príspevok: ,,Tak včera nás prekvapili zlodeji a ukradli nám obľúbené lyže od značky VIST, a deťom snowboardy, takže nemajú na čom trénovať…Nikdy by som nič podobné neurobila, pretože verím, že všetko sa v živote vráti a karma je len jedna. Snáď sme niekomu pomohli!…Zlodejom želám, aby boli šťastní a snad si na tých ukradnutých lyžiach neublížia a nič nezlomia. Aj napriek tomu, že nám naša zimná výbava bude chýbať, uvedomujem si, že sú aj horšie veci… a nenecháme sa od našej lásky k zimním športom a k lyžovaniu len tak odradiť. Okrem iného spomenula, že jej deti majú o niekoľko dní preteky a dúfa, že si na novú lyžiarsku výstroj stihnú zvyknúť. 

Lyže, ktoré Verešovej ukradli má od značky, s ktorou dlhodobo spolupracuje. Veríme, že sa jej lyžiarska výstroj nájde a užije si tento tok ešte niekoľko rodinných lyžovačiek.

Zdroj: prezenu.joj.sk

zdroj: andreaveresovaofficial

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Veršová zažila peklo počas novoročnej lyžovačky. Okradli ju!”