back to top
streda, 24 apríla, 2024

12 nezvyčajných párov, ktoré porušujú všetky stereotypy o ideálnom romantickom vzťahu

Hovorí sa, že protiklady sa priťahujú a práve to je možný dôvod, prečo sú takéto páry najčastejšie kritizované. V našej spoločnosti existujú určité normy, podľa ktorých ľudia oceňujú to, keď sa dvaja ľudia dajú dokopy. Ak sa teda spoločnosť domnieva, že jeden z partnerov nie je vhodný pre toho druhého, znesie sa na nich vlna kritiky.

Nuž, človek láske nerozkáže a neraz ide o prípady, kedy si obaja partneri rozumejú lepšie ako tí, ktorí sú považovaní za ideálny pár…

Toto sú najneobvyklejšie páry z celého sveta!

Jolison Fernández da Silva a Evem Medeiros

Najvyšší muž v Brazílii, ktorého výška predstavuje 234 cm. Kvôli jeho vysokému rastu bol často stredobodom posmeškov a nemohol dokončiť školu. Vyrástol z neho hanblivý chlapík, avšak keď sa stretol s Evme, zamiloval sa na prvý pohľad a ani takmer metrový rozdiel v ich výške im nezabránil vybudovať si šťastnú a silnú rodinu.

Anton Kraft a China Bell

Technicky ide o 132 cm vysokého kulturistu, ktorý je najsilnejším mužom na planéte. Je schopný dvihnúť 4-násobok svojej váhy. Jeho partnerkou je China Bell, ktorá meria 190 cm, zaujímavé však je, že pri narodení bola China mužského rodu.

Verne Troyer a Genevieve Gallen

Herec, svetovo preslávený jeho úlohami v Austine Powers a Harry Potterovi, mal len 80 cm, no neodradilo ho to od toho, aby v roku 2004 uzatvoril manželstvo s fotomodelkou Genevieve Gallen. A hoci bolo manželstvo zrušené nasledujúci deň, žena ubezpečuje, že výška jej ex-manžela v tom nehrala žiadnu rolu.

Victor Hugo a Gabriella Peralta

Títo dvaja sa dokonca dostali do Guinnessovej knihy svetových rekordov ako pár s najväčším množstvom úprav svojho zovňajšku. Majú 50 piercingov, 11 telesných, 5 zubných implantátov a dva rozdvojené jazyky. Avšak už viac ako 15 rokov žijú v šťastnom manželstve.

Elisany Silva a Francinaldo Silva

Najvyššia dievčina na svete má výšku 206 cm, zatiaľ čo jej priateľ len 163 cm, ale to ich nezastavilo, aby sa navzájom našli a okamžite sa do seba zamilovali. On ju považuje za najkrajšiu na svete a on oceňuje jej spoločenskosť a otvorenosť.

Gloria Suri Nawa a Ali Lori

Ľudia začali šalieť keď sa párik rozhodol uverejniť na internete ich prvé fotografie. Ako je predsa možné, že taký pekný muž sa dá dokopy so ženou s nadváhou a dokonca aj v okuliaroch? Avšak snímky z ich svadby zatvorili ústa aj tým najnáročnejším kritikom.

Paulo Gabriel da Silva Barros a Katyusha Hoshino

Paulo a Katyusha po tom, čo uzákonili svoj vzťah, získali miesto v Guinnessovej knihe rekordov ako najnižší pár na svete. Ich výška je približne rovnaká u oboch partnerov – 89 cm.

Kelly Hildebrandt a Kelly Hildebrandt

Jediný pár na svete, ktorý má rovnaké mená. Kelly sa so svojím menovcom a budúcom manželom zoznámila na Facebooku. Našla ho tam a po troch týždňoch písania sa stretli naživo. Ich vzťah nakoniec vyvrcholil svadbou.

Arin Andrews a Cathy Hill

Na prvý pohľad celkom obyčajný pár, ktorému by mnohí ani nevenovali pozornosť, ak by nepoznali ich príbeh. Faktom je, že obaja majú zmenené pohlavie. Keď sa stretli, práve sa nachádzali v procese celkovej premeny.

Grace Gedler a Grace Gedler

Angličanka šokovala príbuzných a spoločnosť keď sa rozhodla, že sa vydá sama za seba. Priznala sa, že už šesť rokov nemala vzťah s mužmi a v určitom okamihu si uvedomila, že ich vlastne ani nepotrebuje.

Barbarella Buechner a mačky

Táto Britka šla ďalej a legalizovala si vzťah so svojimi dvoma mačkami. Dokonca s nimi strávila medové týždne na Kanárskych ostrovoch. Dokonca má aj špeciálny certifikát od služby, ktorá sa zaoberá týmito … hm..prípadmi.

Sanele Masilela a Helen Shabangu

8-ročný chlapec bol pomenovaný na počesť jeho zosnulého starého otca, ktorý žil osamelý život. Údajne prišiel z druhého sveta a požiadal svojho vnuka, aby sa oženil s 61-ročnou Helen. Rodina ženícha aj rodina nevesty brali vážne žiadosť zosnulého príbuzného a zrealizovali ich spoločnú svadbu.

Článok je venovaný ľuďom, ktorým sa v tomto svete podarilo nájsť skutočnú lásku. Bohužiaľ, v dnešnom svete existuje príliš málo priestoru na úprimné city, a akékoľvek ich prejavy spôsobujú u závistlivých ľudí nemalú dávku kritiky.

Veríte v pravú lásku?

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Mám 45 rokov a až dnes som zistila, že na farbe hubky na riad záleží! TOTO BY STE MALI VEDIEŤ

Hubky na umývanie riadu sa nachádzajú v každej kuchyni...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína a olív, starobylých kamenných uličkách a malebných plážach  Antonia venovala celý svoj život výchove svojej...
Verified by MonsterInsights