Agresívny kuriér v Bratislave: Údajne vrážal dodávkou do starého pána, ktorého mal aj zraziť. K incidentu sa už vyjadril!

Dnešná doba je plná stresu, napätia ale aj neohľaduplnosti voči druhým. Určite si pamätáte na príbeh zo Slovenska, keď zranenú cyklistku okoloidúci muž na chodníku iba obišiel a neposkytol jej prvú pomoc. Tentokrát v Bratislave úradoval arogantný vodič kuriérskej služby, ktorý mal údajne dodávkou vrážať do staršieho pána na chodníku. Prípadom sa už zaoberá polícia.

 

Incident má svedkov

Na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom sa objavil status, ktorý adminom poslala svedkyňa celého incidentu. Počas prechádzky s dieťaťom tak mala zazrieť ako kuriér najprv do staršieho pána vrážal a potom ho mal údajne zraziť. Kurier tomuto panovi narazal do chrbta dodavkou (aby si pan na chodniku pohol, pricom isiel beznym krokom). Ked sa pan otocil, ze co to ma znamenat kurier v dodavke pridal a do pana narazil a zrazil ho ( nespadol na zem nastastie). V tom zacal pan po nom kricat a volal okoliducich ci to videli. Zial, nasa krasna ludskost sa,,nevytraca,, a ludia, ktori boli tiez priamymi svedkami pokrutili iba hlavou a isli si po svojom. Ked videl kurier, ze na neho zacal pan, ktoreho zrazil, kricat, agresivne vystupil z auta a zacal kricat na chodcu,” opisuje incident svedkyňa.

 

Polície sa nebál

Jediné čo svedkyňa zachytila na kameru bola kuriérova ŠPZ a vulgárne gesto, ktoré jej “venoval”. Kuriér sa mal po výstrahe, že žena zavolá políciu, údajne oháňať povolením, ktoré mu povoľuje na chodníku stáť. No keď svedkyňa zastrašila kuriera slovami, že má celý incident natočený odišiel na aute preč. “V skutocnosti zial nemam incident natoceny, stihla som urobit dve fotky, kde je vidiet SPZ ( DS 423 GH) a odkaz pre mna. Celu situaciu videli aj robotnici, ktori pracuju na Liscich nivach 21, videla som, ze aj oni si to fotili/natacali a povedali mi akurat, ze to bol poriadny agresor,” priznala sa svedkyňa.

https://www.facebook.com/nekrmtenasodpadom/photos/pcb.2732228110206452/2732227420206521/?type=3&theater

 

Netrebalo dlho čakať a k incidentu sa vyjadril aj kuriér hneď po tom ako zistil, že prebieha policajné vyšetrovanie. Jeho vyjadrenie si môžete prečítať tu:

 

S nikým doposiaľ problém nemal

“Takze myslim si ze je cas na to aby som sa k tomuto celemu vyjadril aj ja. Vcera som isiel na liscie nivy zastavil som na krizovatke zahradnicka 95 a liscie nivy aby som vybehol na chodnik kde stavam kazdy den po dobu uz dvoch rokov a v zivote som tam nemal s nikym problem dokonca ani mestsky policajti ktori tam chodia okolo dost casto ma v zivote na nic neupozornili. Vzdy tam nehavam priestor aby mohli ludia kludne prejst aj mamicky s kocikom. Zastal som na krizovatke pretoze isla skupina ludi od billy smerom na liscie nivy po chodniku ako sa staca chodnik smerom na elektricky.”

 

Popiera, že by do staršieho pána dodávkou narážal

“Stal som niekolko metrov pred chodnikom kde pan len stocil dole smerom ku mne hlavu nieco si zasomral a isiel dalej. Ako videl ze vychadzam na chodnik pri tom bol predo mnou asi 5 metrov zastavil a pozeral na mna. Pomalicky som isiel ku nemu zastavil som a zatrubil som na neho preco na mna pozera a nejde dalej. Sliapol som na plyn vyturoval auto a v tom momente dal na kapotu ruky a zacal kricat ze zavolajte policiu ten clovek ma chce zrazit. Stiahol som okienko spytal som sa ho preco ma nechce pustit a nejde si dalej po svojom. Vystupil som z auta a zacal sa ma pytat preco stojim na chodniku. Povedal som mu ze som kurier je tam dost miesta aby ludia presli a preco si nejde svoje.”

https://www.facebook.com/nekrmtenasodpadom/photos/pcb.2732228110206452/2732227416873188/?type=3&theater

Svoje si povedal o svedkyni

“V tom pribehla zena ktora si dala dole sluchadla a vraví mi ze vsetko videla a preco stojim na chodniku. Tej pani ano,povedal som jej svoje a aj to ze policiu kludne zavolat moze a ak by som mohol tak jej ukazem aj druhy prostrednik. Teraz sa pytam preco pisala ze som panovi vrazal s autom do chrbta a nakoniec som ho zrazil. Ludia,to ste uz fakt tak hlupy a uverite vsetkemu kto co napise? Keby som zrazil pana tak sa ho zadtane ovela viacej ludi ktori boli kusok od neho. Uz davno by som bol na policii bez vodicaku a prisla by aj sanitka. Ved to bol starsi pan. Tak sa pytam preco si ta pani vymysla? Pocuvala motivacnu hudbu a spravila to vsetko koli tomu prstu a preto ze sa nudi a je na materskej?”

 

Má čisté svedomie

“Myslim ze tam kamery su. Ja mam ciste svedomie pana som sa autom vobec nedotkol. To on dal mne ruky na kapotu a zacal kricat. Pan potom vklude odisiel a pani si ma zacala fotit. Ak by som zrazil pana a bol by som taky hajzel,tak by som usiel hned a ziadna fotka by nebola. Takze dufam ze tam kamery su. Moje meno je Mario Kadet a ak pride predvolanie dufam ze bude aj video. A na pani bude dane trestne oznamenie tak isto aj na tuto stranku za sirenie dezinformacii,klamstiev a vymyslov. A vy ludia sa spamatajte a neverte vsetkemu co si precitate. Ste jak ovce. Nic ine. Keby som panovi vrazal do chrbta,myslim ze by bol davno na zemi. Ale ja som ho este vlastne zrazil. A potom si odisiel po svojich a nikto nezavolal policiu. Porozmyslajte trosku nad tym celym ja sa nemam coho bat,mam ciste svedomie a kludne pojdem aj na policiu. Takze dufam ze tam tie zaznamy budu. Lucim sa.”

https://www.facebook.com/nekrmtenasodpadom/posts/2732228110206452?__tn__=-R

zdroj: nekrmtenasodpadom

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Agresívny kuriér v Bratislave: Údajne vrážal dodávkou do starého pána, ktorého mal aj zraziť. K incidentu sa už vyjadril!”