Bezcitné týranie a zabíjanie: V osade pri Trebišove deti upaľovali psov

Pes je verný priateľ človeka, ktorý sa stáva členom rodiny. No niektorí ľudia si z neznámych príčin život psa vážiť nevedia. Existuje nespočetne veľa prípadov, kedy psy boli opustené a ponechané na pospas osudu či dokonca utýrané k smrti. Tv markiza.sk v svojej relácii za pomoci reportérky Kristíny Kövešovej odhalili surové praktiky detí z osady pri Trebišove.

 

Ilustračné foto

Zdroj: pexels.com

 

Po príchode na mieste na miesto bola reportérka a televízny štáb svedkami ohavného pohľadu. Po zemi boli pohodené mrtvé a obhorené telá psov, ktoré si toho vytrpeli dosť ešte pred smrťou. Psy mali okolo labiek kovové drôty alebo mali zlomené väzy a iné závažné zlomeniny. Po konfrontácii jedného z obyvateľov osady na to, že sa ta povaľujú mŕtve psy reportérke odpovedal, že pes iba spí.

 

Ilustračné foto

Zdroj: pexels.com

 

“V blízkosti rómskej osady bolo nájdených 12 uhynutých zvierat. Všetky pozostatky boli v pokročilom štádiu rozkladu, a preto nebolo možné určiť čas ani príčinu smrti,” vyjadrila sa k veci hovorkyňa Mestského úradu v Trebišove, Martina Mištaničová. Zábery z osady si môžete pozrieť vo videu nižšie. Upozorňujeme však, že video nie je vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

 

zdroj: tvmarkiza.sk 

klocher.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Bezcitné týranie a zabíjanie: V osade pri Trebišove deti upaľovali psov”