Ľudia v znamení Panny vedia prekvapiť a neznesú, ak im klamete

Ľudia narodení v tomto znamení zverokruhu sa zdajú byť chladní a uzavretí. Je dosť ťažké s nimi komunikovať, máte pocit, akoby sa za ich neprístupnosťou niečo skrývalo. Je to tak, no nejde o žiadnu aroganciu, ako si mnohí myslia, ale o ich zraniteľnú dušu. V skutočnosti je Panna veľmi citlivá a zraniteľná. Vo všeobecnosti ide o najzraniteľnejšie znamenie zverokruhu..

Prekvapení? Máme niekoľko ďalších faktov o Panne, ktoré vás môžu prekvapiť…

Charakterové vlastnosti Panny

Sú mimoriadne citlivé

Sú si toho dobre vedomí a nechcú tieto pocity dávať najavo. Preto míňajú veľa energie na to, aby sa im vyhýbali. Niekedy ich potláčajú do poslednej chvíle a v konečnom dôsledku si tým škodia. Svoje pocity vedia dať najavo iba vtedy, keď sa cítia úplne bezpečne.

Je pre nich dôležité, aby ich niekto vedel vypočuť. Ak vidíte Pannu v stave emocionálnej búrky, kedy povie všetko a neskrýva svoje city, vedzte, že vám verí. Snažte sa to oceniť.

Panny neznesú klamstvá

Pre nich sú všetky psychologické hry, manipulácie a klamstvá neprijateľné. Musíte byť pri nich 100%-ne úprimní, inak si vás vymaže zo svojho života. Netoleruje výhovorky a pokrytectvo.

Poriadok, poriadok a ešte raz poriadok

Pre Pannu je neporiadok neprijateľný, pretože všetko by malo byť perfektné. Nesnažte sa žiť podľa ich predstavy o poriadku, je to nemožné. Dokonca ani samotná Panna to nie vždy zvládne. Ale ak s ňou chcete vychádzať, aspoň jej ukážte, že sa snažíte o harmóniu a poriadok v dome, živote, myšlienkach.

 

Nevedia sa hýčkať

Ak ste v ich blízkosti, nezabudnite na rozmaznávanie. Oni sami nevedia, ako to urobiť. Iba Panny sú schopné veľa dávať a malo prijímať. Ak sa vám zdá byť Panna príliš prísna, pomyslite na to, že na seba je stokrát prísnejšia. Panny si vysoko cenia starostlivosť o ne a nikdy to nezneužijú.

Photo by Asad Photo Maldives from Pexels

 

Majú vyvinutú intuíciu

Nepodceňujte intuíciu Panny. Vždy konajú v dobrej viere a hovoria pravdu. Preto dokážu vycítiť klamára na míľu. Ak začnete klamať, radšej s tým okamžite prestaňte, pretože Panna sa to skôr či neskôr dozvie. A nepomôžu vám ani vaše dobré úmysly.

 

Panna je najvernejšie a najoddanejšie znamenie

Oddanosť je jednou z hlavných vlastností Panny. Pri svojich priateľoch či partneroch zostávajú až do samého konca, bez ohľadu na to, čo sa deje. Panna je verným spoločníkom, na ktorého sa môžete spoľahnúť v každej situácii. No v prípade, že je to jednostranné, Panna odíde, navždy.

 

Sú to workoholici

Sú to ľudia, ktorí sedia do noci v práci, usilovne študujú a plnia všetky úlohy. Sú hrdí na svoju tvrdú prácu a nemôžu vystáť lenivcov. Všetko je na policiach, všetko ide podľa plánu. Najprv práca, potom zábava.

 

Potrebujú slobodu

Panny musia voľne dýchať. Nechajte im nejaký voľný priestor. Sú radi v spoločnosti, ale niekedy potrebujú oddych od všetkých, byť osamote, aby opäť nabrali silu. Ak nájdete rovnováhu medzi časom, keď ste s Pannou, a časom, keď potrebuje by sama so sebou, všetko bude úžasné.

Photo by Snapwire from Pexels

Potrebujú podporu

Ich kritika voči iným nie je ničím v porovnaní s tým, ako dokážu kritizovať samých seba. Preto vždy potrebujú podporu, potrebujú niekoho, kto ocení a pochváli ich víťazstva. Panny potrebujú mať pri sebe niekoho, kto by bol hrdí na ich úspechy, možno aj viac ako oni sami.

 

Panna je vášnivá a zmyselná

Spočiatku sa správajú zdržanlivo, ale keď sú v prostredí, v ktorom sa cítia bezpečne, začnú s „odhaľovaním“. Panny dávajú do vzťahu 100%. Pocítite to najmä vtedy, ak sa im dokážete otvoriť.

 

Aj keď poznáme všetky tieto fakty, nedá sa povedať, že by ste o tomto znamení mali vedieť úplne všetko. Koniec koncov, znamenie zverokruhu určuje náš charakter iba čiastočne, inak sú všetky Panny odlišné. Niekomu sa môžu zdať títo ľudia príliš záhadní, ale tí, ktorí prídu až na koniec, objavia ich neuveriteľný vnútorný svet.

Aký je váš vzťah k ľuďom narodeným v znamení Panna?

Photo by Tan Danh from Pexels

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ľudia v znamení Panny vedia prekvapiť a neznesú, ak im klamete”