Milionár sa nehanbí za prasknutý mobil. Radšej dáva chudobným ľuďom jedlo a oblečenie

Sadio Mane, senegalská hviezda Liverpoolu, bola pristihnutá pri tom, ako drží v ruke prasknutý iPhone. Jeho fanúšikovia začali pátrať po príčine, prečo má futbalista, ktorý zarába ročne 10.2 miliónov dolárov, rozbitý iPhon, ked‘ by si ho mohol meniť aj 5x do dňa.

Talentovaný mladík fanúšikom odpovedal na ich otázku s veľmi dojemným dôvodom. Je vraj lepšie dávať chudobným ľuďom jedlo a oblečenie, pretože dobre vie aké to je dôležité. Sadio sa priznal, že v minulosti hladoval, pracoval  na poliach a hral som bosý či nechodil do školy, pretože na to jeho rodina nemala peniaze. Okrem toho povedal:

,,Radšej staviam školy a dávam chudobným ľuďom jedlo alebo oblečenie.

Postavil som školy, štadión; zabezpečujeme oblečenie, obuv a jedlo ľuďom v extrémnej chudobe. Okrem toho dávam 70 eur mesačne každému človeku z veľmi chudobného senegalského regiónu s cieľom prispieť k ich rodinnému hospodárstvu.“

Tento futbalista so srdcom na správnom mieste neprezentuje svoje bohatstvo drahými autami, luxusnými domami, jachtami, leiadlami a ani výletmi. On len chce, aby sa ľudia z jeho krajiny mali lepšie, ako sa mal v detstve on. 

Celú jeho odpoved‘ si prečítajte tu:

 Sadio Mane, hviezda Liverpoolu zo Senegalu (ročne zarába približne 10.2 miliónov dolárov), dal svetu lekciu skromnosti po tom, ako ho niektorí fanúšikovia videli nosiť prasknutý iPhone. Jeho odpoveď je legendárna:
“ Prečo by som chcel desať Ferrari, 20 diamantových hodiniek a dve prúdové lietadlá?

Čo by to urobilo pre svet? Hladoval som, pracoval som na poliach, hral som bosý a nechodil som do školy. Teraz môžem pomáhať ľuďom. Radšej staviam školy a dávam chudobným ľuďom jedlo alebo oblečenie.

Postavil som školy, štadión; zabezpečujeme oblečenie, obuv a jedlo ľuďom v extrémnej chudobe. Okrem toho dávam 70 eur mesačne každému človeku z veľmi chudobného senegalského regiónu s cieľom prispieť k ich rodinnému hospodárstvu. Nepotrebujem zobrazovať luxusné autá, luxusné domy, výlety a dokonca ani lietadlá. Uprednostňujem, aby moji ľudia dostali niečo z toho, čo mi život dal,“ povedal.

Zdroj: Facebook / Nekŕmte nás odpadom 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Milionár sa nehanbí za prasknutý mobil. Radšej dáva chudobným ľuďom jedlo a oblečenie”