Svetoznámy seriál hľadá nových hercov. Musíte byť ale škaredý a toto je dôvod prečo

Agenti veľkorozpočtového seriálu Pán prsteňov, od produkčnej spočnosti Amazon, vraj hľadajú chlpatých a škaredých hercov. Súčasťou ich hereckej role budú aj výrazné vrásky a chlaptá tvár. Podľa tvorcov majú títo ľudia hrať orkov – hlúpe, brutálne a surové bytosti bez štipky ľudskosti či empatie pre ostatné rasy.

V pôvodnej trilógii seriálu Pán prsteňov boli orkovia hlavnými vojakmi armád Temných pánov. Mali nízku postavu a humanoidný tvar, s natiahnutou a skrútenou kožou. Práve takýchto a fyzicky podobných ľudí, potrebujú. Tvorcovia vyzývajú ľudí, aby sa prihlásili na kasting ak vynikajú práve takýmito „charakterovými črtami“.

Štáb taktiež potvrdil, že na veku uchádzačov nezáleží a prirodzená ryšavá farba vlasov je obrovským plusom. Hľadajú sa aj umelci stredného vzrastu, najmä cirkusoví umelci, ktorí dokážu žonglovať. Tvorcovia vlastne hľadajú: „Ľudí, vyzerajúcich ako kožená príručná taška s triliónom vrások.“ 

Celý nápad s najímaním škaredých ľudí vznikol z dôvodu potreby zníženia celkového potrebného kapitálu na natáčanie. Tvorcovia tvrdia, že ak budú najímať škaredých ľudí, ušetria obrovské peniaze na vyzážistoch. Nie je nám však jasné, prečo zvolili tento typ šetrenia, pretože seriál má dostupný obrovský rozpočet.

Zdroj: independent.co.uk, ladbible.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Svetoznámy seriál hľadá nových hercov. Musíte byť ale škaredý a toto je dôvod prečo”