sobota, 27 júla, 2024

Utajený šéf: TOTO tu ešte nebolo. Traja zamestnanci vo firme skončili!

V ďalšej časti úspešnej šou Utajený šéf sa predstaví Miroslav Staško, ktorý stojí na čele firmy Securitas. Táto firma sprostredkováva služby ostrahy napríklad na staniciach alebo v rámci firiem a pod. Zafarbené vlasy, okuliare, falošné fúzy a meno Radim zmenili šéfa na nepoznanie. Vyštudovaný elektrotechnik a bývalý vojak pracoval v sfére bezpečnosti už predtým. Teraz sa naplno venuje firme Securitas, nohejbalu a všeobecne aktívnemu životu. Ako sa mu bude dariť ako členovi ochranky medzi svojimi podriadenými?

 

Miroslav Staško

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Nebezpečná práca

Prvý deň si vyskúšal stráženie vlakovej stanice Most s kolegom Láďom. Ten ho hneď zasvätil do nebezpečenstiev tejto práce, keď mu spomenul zraneného kolegu, ktorého napadli tamojší bezdomovci. No sám prezdradil aj momenty, keď iným zachránil život. Mladému mužovi s podrezaným hrdlom poskytol prvú pomoc a privolal záchrannú službu.

Ale príbeh, ktorý ho dojal k slzám bol ten, keď ženu zachránil pred spáchaním samovraždy skokom z neďalekého mosta. Na druhej strane ukázal aj svoju “drsnú” a neúprosnú stranu, keď vykázal bezdomovca z areálu čakárne. Utajený šéf na vlastnej koži zažil aj akčnú časť tejto práce, keď sa snažil uhasiť horiaci kôš.

V závere mu vytkol vyberané správanie k bezdomovcom a daroval mu hasiacu penu aby sa mu ľahšie hasili malé požiare. Ako poďakovanie vyplatil Láďovi ⅔ dlhu a s touto pomocou sa ich nadobro zbavil. Preto už nebol odkázaný na bočné príjmy popri práci pre Securitas.

 

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Utajený šéf neznáša flákačov

Druhý deň sa ho ujal svojský Petr, ktorý sa stará o bezpečnosť firmy vyrábajúca kamióny. Jeho náplň práce pozostáva s kontroly prichádzajúcich vozidiel. S novou technológiou si na tablet naskenuje ŠPZ vozidla a skontroluje obsah vozidla či niečo nepriváža/nevyváža. To si ma sfotiť do systému no on počas dažďa túto časť flákal. Taktiež neotváral obe krídla nákladnej časti kamiónov čo šéfa naštvalo. Napriek tomu svoju identitu neodhalil no takéto konanie sa určite nezaobíde bez následkov. V závere dal šéf Petrovi výstrahu, pretože jeho konanie by bolo inak na výpoveď. Nakoniec už Petr závory vo Vysokom Mýte nedvíha a vo firme Securitas skončil.

 

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Problém s pracovným postupom

Tretí deň sa stal členom pojazdnej nočnej hliadky s kolegom Rosťom. Z prvého záťahu nemal z Rosťa dobrý pocit, keďže sa mu nezdal jeho pracovný postup. Chcel podotknúť, že by sa mal … zamerať najprv o slušné vyriešenie problému a až po nespolupráci takpovediac trochu pritvrdiť.

No mladý kolega išiel na to od začiatku na to zhurta. Ani na tejto pozícii však nebola núdza o akciu, pri kontrolovaní teplární našli troch mladíkov ničiacich verejný majetok. Sprejeri sa dali hneď na útek a mladému kolegovi sa podarilo jedného z nich chytiť. “Radimovi” sa podarilo jedného z nich chytiť no mladíkovi sa podarilo z jeho zovretia uniknúť. V závere mu šéf vytkol jeho chovanie no pochválil ho za dobrú prácu a daroval jemu a jeho nastávajúcej svadobnú cestu do Tuniska. No v spoločnosti Securitas už nepracuje a hľadá si prácu.

 

Zlé pracovné podmienky

Počas štvrtého dňa ho sprevádzal kolega Honza, ktorý má na starosti pochôdzky vo veľkom stráženom areáli. Najčastejšie sa stretávajú s krádežami káblov no musia strážiť aj stroje za milióny korún. Šéfovi sa do uší dostalo hneď niekoľko „pikošiek“. V aute, ktorým kontrolujú areál nie je klimatizácia a v prachu musia mať otvorené okná. Na centrále nemajú navyše ani sprchu čo dosť prekvapilo Radima.

Počas pauzy pracovníkom centrála oznámila pohyb, keď to išli preskúmať páchateľov chytili. No v skutočnosti sa jednalo o figurantov, ktorých si najíma firma aby si svojich pracovníkov otestovali. Kolegovia sa mu taktiež priznali, že za chytených “lupičov” nedostanú žiadnu odmenu ani prémie. Po skončení šichty sa Radim musel spotený a špinavý vrátiť do hotelovej izby. V závere šéf vyzdvihol jeho kvality, na pracovisku dal zriadiť sprchy a Honzovi  daroval dovolenku. Spolu s manželkou a vnučkou sa chytajú do Grécka.

 

Akčný deň na štadióne

V posledný piaty deň si utajený šéf vyskúšal kontrolu bezpečnosti pred futbalovým zápasom. Vedúci tímu Petr mu názorne ukázala ako správne vykonať osobnú prehliadku. Okrem dažďa to vyzeralo, že všetko pôjde hladko no pred bránami štadiónu sa to hemžilo rôznymi ľuďmi. Jeden z návštevníkov bol značne v podnapitom stave a po vykonaní testu alkotesterom sa to potvrdilo a muža na štadión nepustili. Ďalší odmietol osobnú prehliadku čo je taktiež z rozporom pravidiel. Počas zápasu to vyzeralo tiež dosť kľudne no nakoniec museli spacifikovať mladú ženu, ktorá sa obnažovala.

 

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

 

Feťáci na Václaváku

Po náročnom a upršanom dni sa presunul utajený šéf na nočnú pochôdkovú smenu po centre Prahy. Kolega Lukáš má na starosti ochranu verejnosti a rôznych prevádzok, ktoré pomocou SOS tlačidla vedia privolať pomoc, ktorá by mala doraziť do 90 sekúnd. Šéfovi sa opäť nepáčilo rázne jednanie Lukáša a on by zo začiatku zvoli trochu kľudnejšie vyriešenie problému s neprispôsobivými občanmi. V závere Lukášovi opäť vytkol neprimerané správanie no za jeho prácu mu daroval kurz bodyguardingu v zahraničí po čom mladík stále túžil. Zaplatili mu aj zbrojný pas aby sa mohol naplno venovať svojmu snu ako osobný strážca. 

 

Zdroj: utajenysef.markiza.sk

Nakoniec vo firme nadobro skončili až traja zamestnanci – Petr, Rosťa a dokonca aj utajený šéf Miroslav. Stalo sa to z dôvodu reorganizačných zmien no Miroslav na bezpečnosť nezanevrel a hľadá si prácu v tomto smere. Okrem nohejbalu sa teraz vo voľnom čase venuje aj golfu, ktorý si nadovšetko zamiloval.

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights