AKTUÁLNE! Z vlaku vyviedli chorého muža. Bude testovaný na koronavírus

V aktuálnych minútach vyviedli z medzinárodného vlaku RegioJet na hlavnej stanici v Bratislave muža, ktorý bude testovaný na koronavírus. Vlak bol v stanici odstavený dlhé 2 hodiny a prišiel z Prahy.

Muž bol odvezený zdravotnou službou do bratislavskej nemocnice na Kramáre aby mohol podstúpiť testy na COVID-19 – koronavírus. Cestujúci museli vo vlaku ostať ešte niekoľko desiatok minút po tom, čo muža odviezli. Aleš Ondrůj, hovorca RegioJetu sa vyjadril, že vlak je momentálne vo fáze prípravy na odchod do Žiliny. Hovorca prezradil, že nie je v ich kompetencii potvrdiť alebo vyvrátiť podozrenie na koronavírus, no zdravotná služba bude verejnosť v najbližších hodinách informovať.

Hovorca RegioJetu Aleš Ondrůj prezradil: „Lekárskej službe poskytneme úplnú súčinnosť v tom, že jej preventívne poskytneme kontakty na cestujúcich, aby ich mohla v prípade potreby kontaktkovať.“ Jedna z cestujúcich pre Aktuality.sk potvrdila, že vo vlaku zasahovala zdravotná služba. Následne sa cestujúci museli presunúť do iných vozňov.

Zdroj: aktuality.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “AKTUÁLNE! Z vlaku vyviedli chorého muža. Bude testovaný na koronavírus”