Bez zbytočných manierov: Zuzana Čaputová cestuje do práce ako každý iný a bez prednosti jazdy

Rovnako ako bývalý prezident SR, Ivan Gašparovič, aj terajšia prezidentka Zuzana Čaputová býva mimo Bratislavy. So svojimi dvoma dcérami býva v Pezinku odkiaľ každé ráno “dochádza” do práce. Ako informujú noviny.sk, v stredu (4. 3.) absolvovala hlava štátu cestu do práce no bez zbytočných manierov.

Ako bežný smrteľník

Žiadne majáky a poctivé čakanie v kolónach ako bežný ľudia. O takomto cestovaní Čaputová rozprávala ešte pred zvolením a za svoj názor si vyslúžila slová kritiky. „Cesta z Pezinka do Bratislavy trvá hodinu. Tak aj jej cesta trvá hodinu…Ak by mala nejaký program, tak sa môže aj predbehnúť, ale robí to veľmi nerada,“ povedal pre TV JOJ hovorca prezidentky, Martin Strižinec. Takýmto gestom dáva na javo, že ani vrcholoví politik sa nemusí báť “ostať pri zemi”. Okrem tohto kroku, prezidentka zaviedla zmeny aj v Prezidentskom paláci.

 

Čo si myslíte o tomto opatrení? Ohrozuje takto Zuzana Čaputová ako hlava štátu svoju bezpečnosť?

zdroj foto: Facebook Zuzana Čaputova

zdroj: Noviny.sk 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Bez zbytočných manierov: Zuzana Čaputová cestuje do práce ako každý iný a bez prednosti jazdy”