Tínedžerka v tele dochodkyne? Toto mladé dievča trpí vzácnou chorobou

Odhadnúť vek z tváre človeka je niekedy ťažšie ako sa môže zdať. Najťažšie je to však v prípade, ked‘ človek trpí chorobou, ktorá ho mení na starého človeka skôr, ako ním skutočne stihne byť. Takouto chorobou trpí aj 15 ročné dievča z Číny, ktorú mohla zachrániť len náročná plastická operácia.

Choroba je vzácna z dôvodu, že spôsobuje starnutie kože niekoľkonásobne rýchlejšia ako starne samotný organizmus. Z toho dôvodu vyzerá človek ňou trpiaci o niekoľko desiatok rokov staršie ako v skutočnosti je. Spomínané dievča trpelo chorobou od narodenia, no jej rodinné podmienky neboli ideálne. Rodina si nemohla dovoliť financovať náročnú liečbu a tak jej neostávalo nič iné ako znášať kruté posmešky rovesníkov. Od detstva si želala len jedno – aby vyzerala tak, ako jej rovesníci.

https://www.facebook.com/1890596344600338/photos/a.2018255968501041/2562485414078091/?type=3

Jej sen sa jej napokon splnil po tom, čo sa o jej prípade dozvedel uznávaný lekár. Nemocnica, kde pracuje, jej ponúkla celú úhradu nákladov za náročnú plastickú operáciu. Ked‘ sa o jej prípade dozvedela verejnosť, začali jej prispievať na rekonvalescenciu a samotnú liečbu aj oni. Operácia faceliftigu bola v tomto prípade veľmi náročná a zdĺhavá, pretože pri operácií tohoto typu sa zvyčajne odstraňujú len 2 cm kože, no v prípade dievčaťa ich bolo odstránených až 7. Dnes má dievčina konečne krásnu tvár, s ktorou vyzerá skutočne na 15!

Zdroj: prezenu.joj.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tínedžerka v tele dochodkyne? Toto mladé dievča trpí vzácnou chorobou”